Netto Falköping söker Butikschef

  • Falköping

  • Butikschef

  • 2019-04-05

Netto satsar nu för en fortsatt expansion och med det många nya möjligheter i ett spännande företag och bransch. Netto erbjuder en plats i ett engagerat team samt ett jobb som är fullt av personliga och yrkesmässiga utmaningar och mycket eget ansvar. Du ges möjlighet till karriär i en av landets mest expansiva livsmedelskedjor. Visar du framfötterna så finns det mycket goda utvecklingsmöjligheter inom Nettofamiljen!

Vi söker nu en Butikschef till Falköping

Som person:

  • Du är resultat- och målinriktad och har en stark positiv energi som smittar av sig.
  • Du har erfarenhet inom ledande befattning och då gärna inom butik.
  • Du trivs med ett högt arbetstempo och levererar det bästa kundbemötandet.
  • Har lätt för att samarbeta och är beredd att ge jobbet ditt fulla engagemang. 
Arbetsuppgifter:

Som butikschef på Netto ansvarar du för den dagliga driften i butiken samt resultatutveckling. Tillsammans med dina medarbetare deltar du aktivt i det dagliga arbetet. Som butikschef ansvarar du också för den administrativa driften samt har personalansvar för medarbetarna i butiken. Du anställer, utvecklar och motiverar dina butiksmedarbetare. 

I rollen som butikschef är det viktigaste verktyget din personal och att du genom ditt ledarskap ger medarbetarna möjlighet att utvecklas och tillsammans nå uppsatta mål. Att arbeta hos oss innebär många utvecklingsmöjligheter. Om du står för viljan och förmågan, så står vi för möjligheten till en spännande och utvecklande framtid. 

Övrigt:
Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Tillsättning omgående så vänta inte med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.
I samband med denna rekrytering samarbetar Netto med Retail Recruitment och ansvarig rekryterare är Daniel Gustafsson.

Contact details

Name: Daniel Gustafsson

Title: Retail Store Recruiter

E-mail: daniel.gustafsson@retailstaffing.se

Phone: 0739177959

Terms

Job Title: Butikschef
Type of employment: Permanent employment
Length: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2019-05-31
Date of publication: 2019-04-05

About the company

Netto Marknad Sverige AB är en del av Salling Group, Danmarks största retail kedja med över 50 000 anställda och verksamhet i fyra länder. Den 8 maj 2002 öppnade den första Nettobutiken i Sverige, i Trelleborg. Idag har vi mer än 160 butiker i Sverige och fortsätter att växa. Oavsett var i organisationen du befinner dig är vårt mål att varje dag arbeta för att ge våra kunder de bästa möjliga varorna till det lägsta möjliga priset. Vi vill göra det möjligt för alla att välja den goda kvaliteten, fina delikatesser och ekologiska varor. 

Recruitment Manager

Daniel Gustafsson

Netto växer och växer!

Netto erbjuder Dig en plats i ett engagerat team samt ett jobb som är fullt av personliga och yrkesmässiga utmaningar och mycket eget ansvar.

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!