ST-läkare till Nyby Vårdcentral i Uppsala

  • Uppsala

  • ST-läkare

  • 2019-05-07

Är du legitimerad läkare som söker ST-tjänst alt legitimerad läkare som har ett intresse av att framåt gå in i en ST-tjänst hos oss? Har du stort kundfokus, är flexibel, självgående och prestigelös? Är du intresserad av att arbeta hos oss på Nyby Vårdcentral, en fin vårdcentral i Uppsala med engagerad och kompetent personal? Läs vidare! 

Dina arbetsuppgifter:
Hos oss kommer du att arbeta i nära samarbete med alla professioner på vårdcentralen såsom undersköterskor, sjuksköterskor, distriktssköterskor, barnmorskor, dietister, diab-sköterska , sjukgymnaster, psykologer och läkare.

Tjänstgöringens innehåll planeras tillsammans med dig, din handledare och studierektor för att ge bästa möjliga förutsättningar för din utbildning. I dina arbetsuppgifter ingår bl.a. att undersöka, utreda, bedöma och behandla patienter, både akuta och planerade besök. Du får god handledning och det stöd du behöver för att utvecklas i din roll och för att din utbildning ska bli så givande och intressant som möjligt. Allt för att ge dig de kunskaper och erfarenheter du behöver för ditt framtida arbete som specialist i allmänmedicin. 

Din profil:
Vi söker dig med svensk läkarlegitimation, erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och goda kunskaper i det svenska språket. Du vill utbilda dig till specialist inom allmänmedicin och som vill arbeta för en god primärvård med hög tillgänglighet och kvalitet. 

Du är en engagerad, empatisk och flexibel person med god samarbetsförmåga och en vilja att vara med och utveckla verksamheten. Du är van vid högt tempo, att ta egna initiativ och eget ansvar gällande både ditt arbete, patienter och verksamheten. Du är duktig på att prioritera och har en mycket god samarbetsförmåga.Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Kunskap i systemet Cosmic och Tele Q är meriterande. 

Som person är du engagerad, empatisk, självgående, prestigelös, flexibel och ansvarstagande gällande både ditt arbete, patienter och verksamheten. Det mycket viktigt att du har god samarbetsförmåga och arbetar för ditt team och mottagningen. Du är duktig på att prioritera kan ändra fokus efter behov.

Anställning och ansökan:
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %. 

Om du har frågor är du välkommen att kontakta:
Enhetschef Marie Rådahl, marie.radahl@privat.regionuppsala.se
 
Urval och intervjuer sker löpande.

Om Nyby Vårdcentral
Vår mottagning  Nyby Vårdcentral i Uppsala erbjuder dig och hela familjen sjukvård av genomgående hög kvalitet, personligt engagemang och god service. Därför har vi samlat all kompetens under ett och samma tak. Med ett trevligt och professionellt bemötande i telefon eller vid kontakt på vår mottagning blir patienterna slussade till rätt vårdgivare.

Terms

Job Title: ST-läkare
Type of employment: Permanent employment
Length: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2019-06-08
Date of publication: 2019-05-07

About the company

Lideta Hälsovård är ett vårdbolag med verksamhet inom mödrahälsovård, primärvård och företagshälsovård i Stockholm och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambitionen att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Vi finns på fler än 20 geografiska platser och har idag cirka 160,000 patienter. I Lideta Hälsovård ingår också vårdkoncernen Mama Mia.

Mama Mia är idag Skandinaviens enskilt största privata kvinno- och barnhälsomottagning. Mama Mia erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa vårdtjänster inom öppenvård för alla människor i alla åldrar.

Lideta växer både genom förvärv av enskilda vårdenheter samt genom en kontinuerlig utökning av verksamheten på respektive ort. De sista åren har företaget också investerat mycket i olika digitala initiativ med målet att ge ökad tillgänglighet för Lidetas patienter.

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!