Astma / KOL-sköterska till Nyby Vårdcentral i Uppsala

  • Uppsala

  • Astma/KOL-sköterska

  • 2019-05-07

Är du sjuksköterska eller distriktssköterska med specialisering inom Astma/KOL? Har du stort kundfokus, är driven, flexibel, självgående och prestigelös? Läs vidare! 

Dina arbetsuppgifter:
På Nyby Vårdcentral kommer du att ansvara för att driva vår astma/Kol-mottagning. I dina arbetsuppgifter ingår rådgivning, information, spirometri, mm. Du samarbetar med vårt team av undersköterskor, sjuksköterskor, distriktssköterskor och läkare.

Din profil:
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller distriktssköterska med relevant utbildning och erfarenhet inom astma/KOL. Du är självgående, har medicinsk erfarenhet och vana från egen astma/KOL-mottagning. Du trivs i en dynamisk miljö på en växande mottagning där du kan vara med och utveckla verksamheten tillsammans med det övriga teamet. 

Kunskap i systemet Cosmic och Tele Q är meriterande.

Som person är du empatisk, engagerad och kompetent. Du är flexibel, van vid högt tempo, att ta egna initiativ och eget ansvar gällande både ditt arbete, kunder och verksamheten. Du är duktig på att prioritera och har en mycket god samarbetsförmåga. 

Anställning och ansökan:
Tjänsten är en tillsvidareanställning 50 %.  Sex månaders provanställning.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta:
Enhetschef Marie Rådahl, marie.radahl@privat.regionuppsala.se
 
Urval och intervjuer sker löpande.

Om Nyby Vårdcentral:
Vår mottagning  Nyby Vårdcentral i Uppsala erbjuder dig och hela familjen sjukvård av genomgående hög kvalitet, personligt engagemang och god service. Därför har vi samlat all kompetens under ett och samma tak. Med ett trevligt och professionellt bemötande i telefon eller vid kontakt på vår mottagning blir patienterna slussade till rätt vårdgivare.

Terms

Job Title: Astma/KOL-sköterska
Type of employment: Permanent employment
Length: Permanent employment
Working hours: Part-time
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2019-06-07
Date of publication: 2019-05-07

About the company

Lideta Hälsovård är ett vårdbolag med verksamhet inom mödrahälsovård, primärvård och företagshälsovård i Stockholm och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambitionen att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Vi finns på fler än 20 geografiska platser och har idag cirka 160,000 patienter. I Lideta Hälsovård ingår också vårdkoncernen Mama Mia.

Mama Mia är idag Skandinaviens enskilt största privata kvinno- och barnhälsomottagning. Mama Mia erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa vårdtjänster inom öppenvård för alla människor i alla åldrar.

Lideta växer både genom förvärv av enskilda vårdenheter samt genom en kontinuerlig utökning av verksamheten på respektive ort. De sista åren har företaget också investerat mycket i olika digitala initiativ med målet att ge ökad tillgänglighet för Lidetas patienter.

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!