Engagerad Researcher till spännande uppdrag!

  • Stockholm

  • Researcher

  • 2019-04-02

Har du lätt för att bygga relationer över telefon och skriven text? Trivs du med att leta efter potentialen i dina kandidater och se möjligheter i olika uppdrag och roller? Då kan rollen som Researcher vara din nästa utmaning!

OM TJÄNSTEN

Novare Professionals söker för kunds räkning en engagerad researcher med viljan att hitta de ultimata matchningarna. I rollen som researcher kommer du att arbeta med att de första stegen i en kvalificerad headhunting-process genom att hitta, approchera och attrahera de kandidater som ni har störst behov av just nu. Ditt huvudsakliga ansvar är att hitta talanger som matchar kundens nuvarande behov, exempelvis via sociala medier, men du kommer även att arbeta proaktivt genom att skapa nätverk och kontaktvägar in i attraktiva grupper för vanligt förekommande tjänster. Du kommer kort sagt att vara en nyckelspelare för organisationen att hitta flera framgångsrika medarbetare.

Du kommer till exempel att:

 Skapa kravprofil tillsammans med rekryterande chefer
 Skapa jobbannonser
 Kartlägga intressanta företag
 Söka efter intressanta talanger via webben
 Kontakta potentiella kandidater och genomföra intervjuer

Tjänsten passar dig som vill utmana dig själv och utvecklas som researcher. Du kommer få möjlighet att skapa ett stort nätverk, internationella kontakter och vara en del i att erbjuda människor nya och spännande tjänster.

VEM SÖKER VI?

Vi söker dig som har ett genuint intresse för att skapa goda matchningar mellan kandidater och uppdrag. Vi ser även att du har följande meriter:

 Utbildning inom HR/PA, research eller motsvarande
 Erfarenhet av rekrytering, kandidatbearbetning eller urval
 Talar och skriver svenska och engelska obehindrat

Vi ser det som meriterande om du har…
 Tidigare erfarenhet av internationella kontakter
 Arbetat som researcher/kandidatansvarig tidigare

Som person är du självständig, strukturerad och initiativtagande. Du driver självständigt ditt arbete framåt mot tydliga mål och ger inte upp. Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet och att vara prestigelös är något vi värderar högt.

ÖVRIG INFORMATION
Start: Omgående
Omfattning: Konsultuppdrag 6 månader, med möjlighet till förlängning
Placering: Stockholm

Vid intresse för tjänsten rekommenderar vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urvalet sker löpande. Har du frågor runt rekryteringsprocessen eller tjänsten så är du varmt välkommen att kontakta Anna Liljegren via mail till Anna.Liljegren@novare.se

Contact details

Name: Anna Liljegren

Title: Talent Manager

E-mail: Anna.liljegren@novare.se

Terms

Job Title: Researcher
Type of employment: Temporary employment
Length: 6 months or longer
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2019-05-26
Date of publication: 2019-04-02

About the company

Novare är ett av Sveriges starkaste humankapitalhus beläget i fantastiska lokaler mitt på Blasieholmen. Novare Human Capital AB grundades 2001 av Investor AB och Fredrik Hillelson med syfte att erbjuda HR-stöd för sina portföljbolag. Sedan dess har Novaregruppen varit involverad i rekryteringen av 1500 exekutiva chefer till över 500 företag, kompetensutvecklat 3 000 ledare och specialister, genomfört ett flertal skräddarsydda företagsinterna program samt rekryterat 1 700 chefer på mellannivå till över 200 företag.

Novare erbjuder specialistkompetens inom området Human Capital och består av tio bolag där varje enskilt bolag är specialister inom sin verksamhet. Tillsammans är vi experter på allt som har med medarbetare och kompetens att göra. Det kan handla om att hitta rätt person till rätt plats, men också om att se över företagets kompetensbehov och långsiktigt utveckla medarbetarna.

Idag har vi en bred kundbas i såväl svenskt näringsliv som offentlig sektor och NGO-världen. Under 2017 planerar Novaregruppen, exklusive intressebolagen, att omsätta SEK 170,4 miljoner.

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!