MediaMarkt söker butikssäljare!

  • Stockholm

  • Senior Sales

  • 2019-05-14

Vill du vara med och forma framtiden för telekom-avdelningen på MediaMarkt Länna?

Vi söker just nu en ambitiös, driven och målmedveten person som tillsammans med övriga personalen på MediaMarkt Länna ska göra vår telekom-avdelning till det självklara förstahandsalternativet vid inköp av hemelektronik.

Är du en naturlig ledare och har en passion för försäljning, hemelektronik samt att alltid ge kunder den bästa servicen?
Då är det dig vi söker som Senior Sales på telekom-avdelningen.

Arbetsbeskrivning
I rollen som Senior Sales på MediaMarkt Länna är du ansvarig för din avdelning och den övergripande försäljningen av produkter och tjänster. Vi ställer höga krav på dig och förväntar oss att du alltid agerar som en förebild både vad gäller attityd och engagemang. Du driver din avdelning tillsammans med dina säljare med fokus på försäljning, lönsamhet, kundvård samt ren och snygg avdelning. Vi förväntar oss att du är affärsmässig och tänker "kundvård" i varje enskilt kundbemötande. 

Du ska spendera 100 % av din tid där allt händer nämligen på ”golvet”. Inte bara för att det är roligare, men också för att stötta och utveckla dina kollegor. Du skall lyssna på ditt team samt hjälpa dem att utveckla sina färdigheter. En del av din tid går åt att planera för kampanjer och aktiviteter, analysera försäljningsstrategier, utbilda och utveckla din personal samt organisera dig själv och ditt team. Du ska ha en plan för varje enskild individ på din avdelning och tillsammans med varuhuschef och ledningsgrupp utveckla nya ledare för varuhuset och organisationen.

Vem är du?
För att lyckas i rollen behöver du vara ett aktivt och synligt bollplank för din personal för att kunna coacha och utveckla dem i deras roll. Vi tror att du antingen har erfarenhet från en ledande befattning inom detaljhandeln alternativt att du tidigare har arbetat inom detaljhandeln men för närvarande arbetar i ledande befattning i en annan bransch. Din ledarstil är teamorienterad, rak och öppen och du uppfattas som en naturlig och ödmjuk ledare.

Du har ett gediget intresse för hemelektronik, en förmåga att delegera och en vilja att få människor omkring dig att växa och är inställd på att arbeta kvällar, helger och röda dagar. Du är en högpresterare som drivs av utmaningar och av att uppnå mål.  Det är meriterande om du har dokumenterade säljframgångar eftersom DU kommer att vara Esset på telekomavdelningen.

Tjänstgöringsgraden är 100% tillsvidareanställning, vi tillämpar 6 mån provanställning.

Vad kan MediaMarkt erbjuda dig?
Som Senior Sales hos oss får du en spännande och utvecklande roll med stort eget ansvar. Du får anställning hos den ledande aktören i Europa inom hemelektronikbranschen där du får arbeta med de senaste produkterna och blir en del av en företagskultur som präglas av engagemang, öppenhet och mycket driv.
Vi som arbetar på MediaMarkt värnar om mångfalden i vårt bolag och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande till denna tjänst.

Ansökan
Urval sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag. I samband med denna rekrytering samarbetar MediaMarkt med Retail Staffing.

Vi ser fram emot din ansökan!

Contact details

Name: Daniel Gustafsson

Title: Retail Store Recruiter

E-mail: daniel.gustafsson@retailstaffing.se

Phone: 0739177959

Terms

Job Title: Senior Sales
Type of employment: Permanent employment
Length: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed + flexible

Application

Final application date: 2019-05-31
Date of publication: 2019-05-14

About the company

Med över 900 varuhus över hela Europa är MediaMarkt en av de största aktörerna på hemelektronikmarknaden. I Sverige har vi idag 28 varhus samt en växande E-handel sedan starten 2006. Nu fortsätter vi vår resa med modernisering av befintliga varuhus samt nya varuhus.

Recruitment Manager

Daniel Gustafsson

Vill du arbeta med en av branschens mest fördelaktiga provisionssystem?

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!