Personlig assistent

  • Nynäshamn

  • Personlig assistent

  • 2019-09-04

PERSONLIG ASSISTENT

Vi söker kvinnliga och manliga personliga assistenter till våra kunder i Ösmo och Nynäshamn samt sommarvikarier. 

Arbetet är förlagt dygnet runt med varierade pass dagtid, kväll, natt och helg. Vi fäster stor vikt vid dina egenskaper, personlighet och tidigare erfarenheter. För att passa för tjänsten bör du vara lyhörd, öppen och social, uppmärksam, flexibel, tycka om att vistas utomhus och förstå rollen som personlig assistent.

Tjänsten innebär även att man tar hand om kundens hem med allt vad det innebär. Sjukvårdande insatser förekommer

Som arbetsgivare kan vi erbjuda:
- Konkurrenskraftig lön.
- Friskvårdsbidrag.
- Möjligheter till vidareutbildningar
- Ett stort stöd i ditt arbete som personlig assistent.
 
För mer information kan du kontakta Semra Bayraktar 070-4207065

Vi har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-9.pdf 
Välj registerutdrag för LSS. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ gärna ditt registerutdrag redan idag.

ANSÖKAN
Ansökan görs endast via extern webbplats (följ länk nedan). Ansökan på annat vis kommer tyvärr ej att accepteras. Sista ansökningsdag är 2019-09-20 men rekrytering sker löpande, då vi ser att tjänsterna tillsätts snarast. Välkommen med din ansökan

Terms

Job Title: Personlig assistent
Type of employment: Tillsvidare
Length: Permanent employment
Working hours: Part-time
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2019-09-20
Date of publication: 2019-09-04

About the company

Carelli Assistans är ett familjeföretag som erbjuder personlig assistans till barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning. Vi är det lite mindre assistansbolaget med ett stort personligt engagemang. Vi är verksamma över hela Sverige och anordnar personlig assistans under värdegrunden personlighet, trygghet och individen.

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!