Projektledare Etablering & Förnyelse – Evidensia Djursjukvård, Stockholm

  • Stockholm

  • Projektledare Etablering

  • 2019-03-20

Evidensia Djursjukvård i Sverige är en snabbt växande verksamhet som står inför spännande utmaningar. Verksamheten har fortsatt mycket stor potential för tillväxt och vidare utveckling.I takt med att verksamheten växer och fler ny- och ombyggnationer blir aktuella behöver Evidensia utöka antalet medarbetare på Etablering & Fastighetsavdelningen.
 
Rollen som Projektledare Etablering & Förnyelse på företagets Etablering & Fastighetsavdelning innebär att kontinuerligt arbeta för att utifrån ett fastighetsperspektiv möta upp verksamhetens behov för att kunna ta fram kravspecifikationer och handlingar, samt sätta processer och struktur för kommande om-, till- och nybyggnationsprojekt. Du kommer tillsammans med övriga kollegor på Fastighetsavdelningen fungera som en av företagets interna experter inom byggprojektledning, och agera brygga mellan externa partners och verksamheten. Genom att stötta de lokala Verksamhetscheferna samt Affärsområdescheferna i upphandling, kravställan och strukturellt och processinriktat arbetssätt bidrar du också till fastighetsavdelningens vidare utveckling. Fastighetsavdelningen arbetar nära Affärsområdeschefer och VD.
 
För att lyckas i rollen har du dokumenterad framgångsrik erfarenhet inom byggprojektledning och förvaltning, företrädesvis inom dagligvaruhandel/snabbrörliga konsumentvaror. Vi vill att du har drivit projekt där du har haft övergripande ansvar från ax till limpa, och att du är van att ta fullt ägarskap och ansvar för hela kedjan.
 
Vi söker dig som har en stark egen inre motor. Vi vill även att du är affärsdriven, analytisk och en kommunikativ med god förmåga att växla mellan strategisk överblick och detaljnivå. Du motiveras av att arbeta med såväl operativa som strategiska frågeställningar. Som person är du resultatorienterad och ödmjuk med ett genuint intresse för affärsverksamhet, människor och djur, och har en jordnära och prestigelös framtoning.
 
Gå gärna in på evidensia.se och läs mer om företaget.
 
För att söka tjänsten går du in på Future Managements hemsida: www.futuremanagement.se. Har du några frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Rolf Lindgren på Future Management, 070-513 66 94.
 
Välkommen med din ansökan!

Contact details

Name: Rolf Lindgren

E-mail: rolf.lindgren@futuremanagement.se

Phone: 0705136694


Name: Alexander Lindgren

E-mail: alexander.lindgren@futuremanagement.se

Phone: 0727407998

Terms

Job Title: Projektledare Etablering
Type of employment: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2019-05-27
Date of publication: 2019-03-20

About the company

Evidensia startade 2012 när några av Sveriges äldsta och främsta djursjukhus gick samman. Idag ingår Evidensia i IVC Group som består av cirka 1100 djursjukhus och kliniker i Sverige, Finland, Norge, Danmark, Tyskland, Schweiz, Frankrike, Irland, Nederländerna och Storbritannien. Tillsammans arbetar vi för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt, mot morgondagens djursjukvård. Evidensia har som marknadsledare drygt 1 500 anställda i Sverige som tar emot över 500 000 patientbesök per år - hundar, katter, smådjur, exotiska djur och hästar.

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!