Receptionister till Grönklitt sommaren 2019

  • Orsa

  • Receptionist

  • 2019-03-18

Grönklitt söker nu receptions personal till sommaren 2019
 
Arbetsuppgifter
Som receptionist så välkomnar du och tar hand om våra gäster, sköter in- och utcheckning, bokning av aktiviter, visst administrativt arbete och förberedande arbete för ankomster.

Personliga egenskaper
Som medarbetare hos oss behöver du vara service inriktad och alltid sträva efter att ge våra gäster den bästa helhetsupplevelsen. Som person är du positiv, ansvarstagande, stresstålig och har lätt för att samarbeta, arbeta självständigt och i grupp.

Kvalifikationer
Tidigare erfarenhet inom yrket är meriterande.

Rekrytering sker löpande och kan komma att avslutas innan sista ansökningsdag. Ansök via länken, mejl endast för frågor angående tjänsten.

Contact details

Name: Sofia Grötting

Title: Receptionsansvarig

E-mail: sofia.grotting@orsagronklitt.se

Terms

Job Title: Receptionist
Type of employment: Temporary employment
Length: Summer jobs
Working hours: Scheduled
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2019-04-30
Date of publication: 2019-03-18

About the company

Orsa Grönklitt är en anläggning som har utvecklats från att vara en klassisk vinter fokuserad skidort med sommaröppet till en fullfjädrad året runt-anläggning. Bäst är Orsa Grönklitt för dig som vill vara aktiv under semestern med ett välutbyggt system för out-door aktiviteter. Här finns även restauranger, butiker, 3 500 bäddar i vandrarhem, stugor och lägenheter samt konferensverksamhet. Orsa Grönklitt ingår i Grönklittsgruppen som är ett av Sveriges snabbast växande turismföretag med skidanläggningar, Campingar och temaparker i Orsa, Mora Rättvik, Jönköping, Säffle, Sunne, Lycksele och Härjedalens kommuner.

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!