Kockar till Mora Parken sommaren 2019

  • Mora

  • Kock

  • 2019-03-18

Mora Parken söker kockar sommarsäsongen 2019

Arbetsuppgifter
Vi söker nu kockar för sommaren till Mora Parken. Arbetsuppgifterna består främst av att arbeta i Restaurangköket, hotellköket och Tingsnässtugan med att få ut maten till gästerna. Vid lugna tillfällen hjälper man även till att fyll på varor och diska. Du kommer jobba i nära kontakt med vår kökschef.

Personliga egenskaper
Som medarbetare hos oss behöver du vara serviceinriktad och alltid sträva efter att ge våra gäster den bästa helhetsupplevelsen. Som person är du positiv, ansvarstagande, stresstålig, har lätt för att samarbeta, och har förståelse för att alla arbetskamrater är värdefulla. Du har god struktur i ditt arbete, ordning och reda runt om dig.

Kvalifikationer
Minst 1 års kockerfarenhet. Du kan hantera stress och stressade situationer på ett bra och arbetsamt sätt. Vi söker dig som är självgående och ser gärna att du har kunskaper i Hassap.

Varaktighet
Säsongsanställning med start från 1/6 – 13/8

Ansök via länken, mejl endast för frågor angående tjänsten. Rekrytering sker löpande så tjänsterna kan komma att tillsättas innan den sista april.

Contact details

Name: Anna Nilsson

Title: Restaurangansvarig

E-mail: anna.nilsson@moraparken.se

Terms

Job Title: Kock
Type of employment: Temporary employment
Length: Summer jobs
Working hours: Scheduled
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2019-04-30
Date of publication: 2019-03-18

About the company

Mora Camping är en del av Svenska Campingpärlor, en växande kedja av välskötta campinganläggningar runt om i Sverige. Tillsammans erbjuder de ett brett utbud av boende, mat, aktiviteter och underhållning, med gästen i centrum.
Mora Camping tillsammans med Mora Parken består av ett tre-stjärnigt hotell med 73 rum, 40 självhushållsstugor, en huvudbyggnad med konferens och restaurang, bowling samt en camping med 500 campingrutor och 20 campingstugor.

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!