Sofacompany söker Customer Service

Retail staffing - Bemanning&Rekrytering inom Butik/E-commerce/Event/Pop-Up/Kundtjänst

  • Stockholm

  • Customer Service

  • 2019-03-15

Brinner du för design och inredning och gillar att ge kundupplevelser i särklass? Då är du våran nya Customer Service till Sofacompany Sverige!

Arbetsuppgifter
- Svara på kundernas frågor via telefon och mail
- Orderhantering i affärssystemet Navision
- Hantera och lösa situationer längst hela orderkedjan (beställning, logistik, leverans, fakturering, uppföljning, reklamationer etc.)
- Bemöta kunder i vårt showroom vid behov

Vi söker dig som har följande egenskaper
Vi söker dig som brinner för service. Som person är du prestigelös, ödmjuk och trivs med att jobba lösningsorienterat. Du är självgående, har skinn på näsan och är villig att ta egna initiativ. 

I denna tjänst lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper då vi söker någon som har god samarbetsförmåga, är tålmodig, hjälpsam och kundorienterad. Du har goda kunskaper i att uttrycka dig i svenska samt engelska både i tal och skrift samt är relativt teknisk kunnig.

Att arbeta i en kundorienterad roll och att hjälpa människor är för dig både stimulerande och givande. Du trivs att arbeta i en liten organisation där du får vara med och bidra med olika arbetsuppgifter och är redo att ta dig an

Meriterande 
- Arbetsvana från kundservice
- Kunskaper i affärssystemet Navision
Har du dessutom en god förståelse för möbler / våra produkter / produktion tror vi du skulle passa perfekt hos oss!

Vi erbjuder dig
Ett mycket spännande och mångsidigt jobb i ett dynamiskt och snabbväxande företag, där det finns utrymme för både professionell och personlig utveckling. Kontoret ligger i vårt inspirerande showroom där du har kollegor och produkter nära.

Start: Omgående, enligt överenskommelse. 
Omfattning: Tillsvidareanställning på heltid, mån – fred.
Placering: Vasastan, Stockholm

 
Ansökan
Låter detta intressant? Registrera då din ansökan via länken nedan, vänta inte med att skicka in din ansökan då vi intervjuar och anställer löpande.

I samband med denna rekrytering samarbetar Sofacompany med Retail Staffing. 

Välkommen med din ansökan!

Kontakt

Namn: Malin Karlsson

Titel: Recruiter

Epost: malin.karlsson@retailrecruitment.se

Telefon: 0705 - 08 43 40

Villkor

Yrkestitel: Customer Service
Anställningsform: Tills vidare
Varaktighet: Tills vidare
Arbetstid: Heltid
Lönevillkor: Fast

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-04-07
Publiceringsdatum: 2019-03-15

Om företaget

Om Sofacompany
Sofacompany är ett e-handelsföretag som äger sin egna fabrik, design och varumärke. Vi är i dagsläget verksamma i 10 länder med över 30 showroom världen över. Företaget består av ett ungt och dynamiskt team, som alla brinner för design och glada kunder. Vi strävar efter att vara ”hands-on” och ha hög kvalité i alla processer i företaget. Vi önskar att skapa en anda som är, liksom vårt affärskoncept, autentiskt, trovärdigt och ärligt i alla led.

Centrallagret och huvudkontoret ligger i Danmark. Showroom finns i centrala Stockholm och 2 mil norr om Göteborg på Nääs Fabriker.

Sök den här tjänsten

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!