Business Developer till stort Schibsted-företag!

  • Stockholm

  • Business Developer

  • 2019-03-15

Drivs du av att arbeta strategiskt och utveckla affären? Är du engagerad, affärsorienterad, analytisk och brinner för det digitala och att ta fram nya innovativa lösningar? Är du redo för din nästa utmaning? Då är det kanske dig vi söker till rollen som Business Developer till Blocket!
 

OM TJÄNSTEN

I rollen som Business Developer kommer du att ingå i Blockets största affärsområde Fordon och har en naturlig plats i affärsområdets ledningsgrupp. Du blir en nyckelperson i att kommunicera, planera samt utveckla strategi och affär på kort och lång sikt. Därtill har du en viktig roll i att samarbeta mellan affärsområden inom företaget men också hitta affärsmöjligheter inom Schibsted-koncernen. Utöver affärsutveckling kommer du även att involveras i frågor som rör allt från produktutveckling och kundsäkerhet till marknadsföring och sälj. I rollen ansvarar du för:

·              Strategi, affärsutveckling och uppföljning

·              Utveckla affärsmodell, paketering av produkter och tjänster och prissättning

·               Partnerskap inom affärsområdet och samarbetet med strategiska leverantörer

·              Omvärldsspaning, affärsanalys och utvärdering av nya affärsmöjligheter och investeringar

·              Projektledning av både strategiska och operativa initiativ

Tjänsten är en direktrekrytering till Blocket Fordon och processen i helhet hanteras av Novare. Det är därför Blocket Fordons önskemål att alla frågor kring processen riktas direkt till Novare via mail till Anna.Liljegren@novare.se.


VEM SÖKER VI?

Vi söker dig som brinner för det digitala och har ett stort intresse för teknikutvecklingens påverkan på produkter och tjänster, företag och samhälle. Som person har du stort eget driv, är förändringsbenägen och beskrivs ofta som analytisk, strategisk och affärsorienterad. Du är därtill datadriven, har god samarbetsförmåga och tycker om att med resultatfokus hitta nya lösningar. Vidare är du van vid att arbeta med olika personer såsom säljare, utvecklare och företagsledning. Vi ser det som krav att du har:

·              Tidigare erfarenhet av att arbeta strategiskt och med affärsutveckling

·              Högskoleutbildning inom relevant område

·              God kunskap om ett bolags strategiprocesser och affärsprocesser och har arbetat med digitala affärsmodeller och prismodeller

·              Mycket goda kunskaper i både svenska och engelska

Som Business Developer kommer du ha en viktig roll i att driva den utvecklingen framåt! Du erbjuds en central arbetsplats och marknadsmässiga förmåner. Vi satsar på våra medarbetare och du kommer att få ett bra förmånspaket med bl.a. sjukvårdsförsäkring, generöst friskvårdsbidrag och ett brett utbildningspaket.


ÖVRIG INFORMATION

Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Placering: Stockholm
Anställningsform: Heltid


Låter det här som ett spännande nästa steg i karriären? Ansök då redan idag – allt vi behöver är att du bifogar ditt CV via annonsen. Notera att urval sker löpande.

Kontakt

Namn: Anna Liljegren

Titel: Talent Manager

Epost: Anna.liljegren@novare.se

Villkor

Yrkestitel: Business Developer
Anställningsform: Tills vidare
Varaktighet: Tills vidare
Arbetstid: Heltid
Lönevillkor: Fast

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-03-24
Publiceringsdatum: 2019-03-15

Om företaget

Blocket startade 1996 i Fjälkinge av Henrik Nordström och var då främst en regional prylmarknad för Skåne. Efter några år expanderade Blocket till att erbjuda köp- och säljannonser över hela landet. Idag är Blocket en marknadsplats där du kan hitta i stort sett allt du behöver - allt från designmöbler och barnvagnar till bilar och jobb. Läs mer om blocket via: https://www.blocket.se/omblocket.htm

Sök den här tjänsten

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!