Nämndemansgården i Sverige söker kundansvarig

  • Stockholm

  • Kundansvarig

  • 2019-03-15

Affärsområde offentlig sektor är ett av två affärsområden inom Nämndemansgården. Affärsområdet levererar upphandlad missbruksbehandling till individer via kommuner och andra offentliga huvudmän. Våra enheter finns främst runt Stockholm/Uppsala samt i Skåne.

Tjänsten är placerad i affärsområdets stab tillsammans med placeringskoordinator och du rapporterar till affärsområdeschefen. I din roll ansvarar du för en viktig del av kunddialogen och marknadsarbetet. Dina arbetsuppgifter kommer exempelvis att innefatta planering av kampanjer, utbildningar, nyhetsbrev, kundundersökningar och avtalsuppföljningar. Du kommer att ha frekvent kontakt med våra uppdragsgivare och kommer att representera Nämndemansgården i olika sammanhang. Du kommer att arbeta nära verksamhetsledarna och ibland delta på affärsområdets ledningsgruppsmöten.

Vi söker dig som brinner marknadskommunikation och för att göra kunden nöjd. Du är självmotiverad och trivs med att ha många kontakter och högt tempo i arbetet. Du bör ha arbetat i en liknande roll tidigare. Du har mycket lätt att uttrycka dig i tal och skrift. Det är en fördel om du har arbetat mot den offentliga kunden och känner till behandlingsbranschen, men det är inget krav. Vi kommer att lägga stor vikt vid både erfarenhet och personlig lämplighet i rekryteringsprocessen. Eftersom vi huvudsakligen är verksamma i Skåne och Stockholmsområdet finns möjlighet till placering i Malmö och Stockholm. Tjänsten kommer att innebära en del resor.     

Heltid, tillsvidare. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras vid andra önskemål

Utbildning: Adekvat utbildning inom marknad, försäljning, kommunikation

Erfarenhet: Erfarenhet av liknande arbete är ett krav.

Placering i Malmö eller Stockholm

Kontakt

Namn: Martin Franklin

Titel: AO Chef

Epost: martin.franklin@namndemansgarden.se

Villkor

Yrkestitel: Kundansvarig
Anställningsform: Tills vidare
Varaktighet: 6 månader eller längre
Arbetstid: Heltid
Lönevillkor: Fast
Körkort: Personbil
Tillgång till eget fordon: Personbil

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-04-19
Publiceringsdatum: 2019-03-15

Om företaget

Nämndemansgården i Sverige AB är ett av Skandinaviens äldsta och största företag som bedriver behandling, rådgivning samt utbildning gällande alkohol- och drogproblematik. Nämndemansgården är idag rikstäckande och har ca 250 medarbetare från Umeå i norr till Malmö i söder. Till affärsområde offentlig sektor söker vi nu en kundansvarig som blir en nyckelspelare i kunddialogen och vår marknadskommunikation.

Sök den här tjänsten

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!