Terminalarbetare på deltid till Schenker i Skellefteå

  • Skellefteå

  • Terminalarbetare

  • 2019-03-15

Tycker du om att arbeta med gods och pakethantering, är kvalitetsmedveten och ansvarfull? Är du även lagspelaren som vill arbeta i en organisation som värdesätter sin personal högt? Då är det här uppdraget för dig!

Till terminalen i Skellefteå söker vi en serviceinriktad, kvalitetsmedveten och ansvarsfull medarbetare.

Om tjänsten
Ponto söker för vår kund Schenkers räkningen en person som ska arbeta med gods och pakethantering på terminalen i Skellefteå. Tjänsten är på deltid och du kommer initialt att arbeta förmiddagar mellan 06:00-10:00. För att kunna söka på tjänsten krävs att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.
Tjänsten är ett längre konsultuppdrag och väntas tillsättas så snart som möjligt så vänta därför inte med att skicka in din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Ponto och Schenkers önskemål är att alla frågor kring tjänsten går via Ponto.

Arbetsuppgifter
Du kommer du arbeta med gods och pakethantering där truckkörning ingår. I rollen ingår även administrativa uppgifter som avvikelserapportering, skadehantering och registrering i interna system. Förutom dina kollegor har du ett nära samarbete med chaufförer och i vissa fall Schenkers kunder.

Vi söker dig som
Har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och har en god fysik. Truckkort (A1-A4) och viss datorvana är ett krav och att du behärskar svenska språket såväl i tal som skrift.
Vi tror att du är en öppen person som vill trivas och ha roligt på arbetet. Vi tror även att du är serviceinriktad, noggrann och effektivt då det är viktig att hålla ett bra tempo samtidigt som det blir rätt. Som person är du öppen och har ett proaktivt förhållningssätt och trivs med att arbeta såväl i grupp som på egen hand.

För att trivas i rollen är du en lagspelare som vågar be andra om hjälp och delar med dig av din kunskap. Vi lägger i denna process stor vikt vid personlig lämplighet.

* Start: omgående efter överenskommelse
* Omfattning: Deltid, måndag - fredag
* Placering: Skellefteå
* Arbetstid: 06:00-10:00

Vi erbjuder dig chansen till personlig utveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra konsulter och kunder.

Kontakt

Namn: Björn Edberg

Epost: bjorn.edberg@ponto.nu

Telefon: 072-2270952

Villkor

Yrkestitel: Terminalarbetare
Anställningsform: Visstid
Varaktighet: Tills vidare
Arbetstid: Deltid
Lönevillkor: Fast

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-03-27
Publiceringsdatum: 2019-03-15

Om företaget

DB Schenker är arbetsgivaren för dig med engagemang och servicekänsla och som trivs i en stimulerande roll där du själv kan påverka och göra skillnad. Vi erbjuder dig en flexibel tjänst i ett multinationellt företag med personlig och yrkesmässig utveckling. Vi är en mångkulturell arbetsplats och vi arbetar aktivt för en välmående och lustfylld arbetsmiljö genom aktiviteter som främjar god hälsa och gemenskap. Vi tror att det är den enskilda individens glädje och engagemang som gör skillnad. Bli en av oss!

Sök den här tjänsten

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!