Stark och kunnig våtlackerare

TopWork AB

  • Ljungby

  • Våtlackerare

  • 2019-09-06

TopWork söker en stark och kunnig våtlackerare till kund i västra Kronoberg. Du har industrivana och är mycket kvalitetsmedveten. 

Som person är du nyfiken och villig att lära dig. Du ställer dig positiv till förändringar och växer med ansvar. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig med positiv inställning och hög arbetsmoral.

Uppdraget är ett inhyrningsuppdrag där du blir anställd hos TopWork  för att sedan arbeta ute hos ett av våra kundföretag. Tjänsten är långsiktig och efter en tids inhyrning finns det goda möjligheter till en tillsvidareanställning.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag! Du ansöker direkt på www.topwork.se

Contact details

Name: Peter Hogla

Title: VD

E-mail: peter.hogla@topwork.se

Phone: 0760-969593

Terms

Job Title: Våtlackerare
Type of employment: Temporary employment
Length: 6 months or longer
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2019-09-20
Date of publication: 2019-09-06

About the company

TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!