Undersköterska för sommaruppdrag med fokus hemsjukvård på To Care City

  • Stockholm

  • Undersköterska

  • 2019-03-13

To Care City har ett högt tryck och vi söker därför en undersköterska som är intresserade av att arbeta i vårt hemsjukvårdsteam hos oss under sommaren 2019. I arbetet ingår främst hemsjukvård men även arbete inne på vår mottagning i City på Östermalm.

Dina arbetsuppgifter:
På vår mottagning kommer du att arbeta med hembesök och hemsjukvård i team med våra läkare och sjuksköterskor. Utöver hembesöken förekommer även andra förekommande uppgifter på en husläkarmottagning såsom t ex reception/kassa.

Din profil:
Vi söker dig som är undersköterska med erfarenhet från primärvården där hemsjukvård, mottagningsarbete och provtagning varit delar av ditt dagliga arbete.

Kunskap i journalsystemet Take Care är ett krav.

Som person är du serviceinriktad med kunden i fokus. Du känner igen dig i våra värdeord empatisk, engagerad och kompetent och är prestigelös, flexibel, har arbetsglädje och tar stort ansvar för såväl kunder som för verksamheten.

Anställning och ansökan:
Allmän visstidsanställning 100% under sommaren 2019. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta HR-ansvarig Kamilla Hagel  kamilla.hagel@mamamia.se

Om To Care City:
Vår mottagning To Care City finns i fina lokaler på Östermalm där vi erbjuder husläkare, vaccinationer, psykologer mm. Vi delar lokalerna med Mama Mia City som erbjuder mödrahälsovård, BVC, preventivmedelsrådgivning, barnläkarmottagning, cellprovtagning, gynekologi och ultraljud.

Våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent beskriver oss som företag, vår personal, hur vi möter våra kunder, varandra och vår omvärld.

Kontakt

Namn: Kamilla Hagel

Epost: kamilla.hagel@mamamia.se

Villkor

Yrkestitel: Undersköterska
Anställningsform: Visstid
Varaktighet: Tills vidare
Arbetstid: Heltid
Lönevillkor: Fast

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-03-24
Publiceringsdatum: 2019-03-13

Om företaget

Lideta Hälsovård är ett vårdbolag med verksamhet inom mödrahälsovård, primärvård och företagshälsovård i Stockholm och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambition att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Vi finns på 20 geografiska platser och har idag cirka 140,000 patienter. I Lideta Hälsovård ingår också vårdkoncernen Mama Mia.

Mama Mia är idag Skandinaviens enskilt största privata kvinno- och barnhälsomottagning. Mama Mia erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa vårdtjänster inom öppenvård för alla människor i alla åldrar.

Lideta växer både genom förvärv av enskilda vårdenheter samt genom en kontinuerlig utökning av verksamheten på respektive ort. De sista åren har företaget också investerat mycket i olika digitala initiativ med målet att ge öka tillgängligheten för Lidetas patienter.

Sök den här tjänsten

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!