Affärsdriven utvecklare/teamledare

  • Stockholm

  • Utvecklare/teamledare

  • 2019-03-13

Vi söker nu dig som är på väg in i ditt nästa steg i karriären. Du har lång erfarenhet inom IT och känner nu att du vill utvecklas och bredda dig mot nya utmaningar.

Arbetsbeskrivning
Efter att ha arbetat en längre tid med utveckling, känner du att du vill gå in i en kombinerad roll med affärsutveckling och personalansvar. Inledningsvis kommer en del av din tid att gå åt till uppdrag hos någon av våra kunder. Det är viktigt att du är bekväm med att skifta fokus mellan rollen som konsult och chefsrollen.

På DevPort kommer du får möjligheten att bygga upp och forma ditt eget team med medarbetare inom IT. På sikt kommer du att ansvara för en egen vinstdrivande enhet. Utmaningarna handlar om att hantera affären, kunderna och att utveckla och ansvara för medarbetare.
Din roll kommer inledningsvis vara uppdelad mellan uppdrag, affärsutveckling och personalansvar. Tillsammans stöttar vi dig i din roll och övergången till att bli en fullständig enhetschef.

Kvalifikationer

Som person behöver du vara coachande, positiv och driven samt ha ett genuint intresse av att utveckla affären så väl som andra människor.

Du bör även ha:

  • fler än fem års erfarenhet som utvecklare inom IT
  • ett stort intresse för IT och teknik
  • en bakgrund som utvecklare inom exempelvis Java, C#, .NET
  • en god kommunikationsförmåga i både tal och skrift på svenska och engelska

Om DevPort
På DevPort är vi stolta över våra medarbetare och att samarbeta med flera av världens främsta fordonstillverkare och företag inom försvarsindustrin och andra utvecklingsintensiva branscher.

Vi präglas av en familjär kultur med gemenskap, entreprenörskap, kompetens och trygghet som genomsyrar företagets verksamhet och bidrar till en trevlig och inspirerande arbetsplats.

Vi fokuserar till största del på uppdrag inom forskning och utveckling som utförs på plats hos våra kunder eller från något av våra satellitkontor. Vår målsättning är att vara bäst i branschen på att matcha rätt person till rätt uppdrag med fokus på personlig utveckling.

Vi erbjuder

DevPort har omfattande ramavtal och erbjuder dig ett stort urval av uppdrag hos våra framgångsrika och spännande kunder där uppdragens art och längd varierar. 

Genom att vara lyhörda för vad som är viktigast för just dig, strävar vi efter att kunna ge dig ett av marknadens absolut bästa erbjudanden vad gäller kompetensutveckling, lön och andra förmåner.

Vi berättar gärna mer om oss, vilka uppdrag vi har samt vad vi kan erbjuda just dig vid ett personligt möte.

Ansökan
Vi ser fram emot din ansökan snarast då tjänsterna tillsätts löpande!

Är detta uppdrag inte riktigt det du söker men är intresserad av att arbeta på DevPort? Då är du varmt välkommen att skicka en spontanansökan via http://www.devport.se/karriar/#spontanansokan. Vi återkopplar om vi har något vi tror matchar din profil och intressen.
 

DevPort gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter.
#it

Villkor

Yrkestitel: Utvecklare/teamledare
Anställningsform: Tills vidare
Arbetstid: Heltid
Lönevillkor: Fast + rörlig

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-04-14
Publiceringsdatum: 2019-03-13

Om företaget

DevPort är ett expansivt teknikkonsultbolag med huvudkontor i Göteborg och kontor i Linköping, Södertälje och Stockholm. Med huvudfokus på fordonsindustrin sysselsätter vi drygt 400 konsulter med uppdrag inom Produktutveckling, Inbyggda system, IT, Produktion & Logistik. Inom våra teknikområden tillhandahåller vi även utbildningar till våra medarbetare och kunder.

Sök den här tjänsten

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!