Arbetsmiljöingenjör till Outokumpu Avesta

HR Dalarna

  • Avesta

  • Arbetsmiljöingenjör till Outokumpu Avesta

  • 2019-03-13

DIN NYA TJÄNST
På Avesta Works innebär att du driver, stödjer, utvecklar och följer upp arbetsmiljöarbete på i enligt gällande lagar, föreskrifter och andra krav. Då du är vår expert inom arbetsmiljö så blir du med din kompetens ett naturligt stöd till organisationen inom arbetsmiljöområdet. Du förvaltar och utvecklar vårt händelserapporteringssystem MIA samt genomför olycksfallsutredningar och riskanalyser. Din förmåga att upprätta och leda utbildningar inom ditt specialområde gör tjänsten ännu mer intressant och attraktiv. Vi ser gärna att du leder och deltar i olika förbättringsaktiviteter inom arbetsmiljö och arbetsmiljörelaterade forum. Vidare skriver du rapporter och inspektionssvar inom arbetsmiljö. Du är vår kontaktperson mot externa och interna intressenter inom området, i bransch- och koncernsamarbeten. Du älskar att möta människor, jobba med människor och du strävar alltid efter att skapa goda förutsättningar för dig själv och din omgivning. Helt enkelt en oerhört rolig, variationsrik och spännande tjänst i en häftig miljö.

VI ÄR OTROLIGT NYFIKNA
På dina unika drivkrafter och egenskaper då dessa är det väldigt viktiga för oss i vår rekrytering av den här tjänsten. Vårt arbetssätt är mål- och resultatorienterat så vi vill att du trivs och drivs av att driva dina egna processer samt kunna samarbeta med andra för att nå mål och resultat. Du har förmågan att förklara och beskriva komplex information på ett enkelt och tydligt sätt när du utbildar och leder grupper inom arbetsmiljö. Det kommer vara många parallella arbeten igång samtidigt och du behöver därför vara bra på att skapa struktur, både för dig själv men även för organisationen i stort. Du uttrycker dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska. Du är intresserad hur man lyckas sammanföra människa, teknik och organisation på ett säkert och effektivt sätt. Du gillar produktionsprocesser och trivs i industrimiljö. Vi söker dig som dels vill utvecklas tillsammans med oss men också vill bidra till att göra oss ännu bättre. Du vill vara en del av oss och vår framtid!

VI ERBJUDER DIG
Helt unika förutsättningar för att du ska stortrivas hos oss och verkligen lyckas i din nya tjänst.

Är du nyexaminerad eller på upploppet och snart klar med dina högskolestudier och drömmer om ett attraktivt arbete som Arbetsmiljöingenjör på ett av världsledande företag inom rostfritt stål? Har du drivkrafterna och de personliga egenskaper vi söker så kommer vi utrusta dig med de verktyg du behöver. Kanske behöver du en erfaren mentor eller få arbeta bredvid en erfaren Arbetsmiljöingenjör under tid för att kunna växa och utvecklas på bästa sätt hos oss.

Är du däremot en erfaren Arbetsmiljöingenjör eller kanske har HR-kompetens med goda kunskaper inom arbetsmiljö och känner att Outokumpu och den spännande tjänsten verkligen känns helt rätt för dig. Samma här – vi bygger och rustar dig med de verktyg och kompetenser du behöver för att du ska trivas och lyckas hos oss.

Möjligheterna är fantastiska och framtiden är din. Vi ser fram mot att läsa din ansökan och kanske blir det just dig vi få vara med att forma och utveckla till vår nästa Arbetsmiljöingenjör.

Kontakt

Namn: Per Männikkö

Titel: HR Dalarna

Epost: per@hrdalarna.se

Telefon: 070-592 90 80


Namn: Johan Bergvik

Titel: HR Dalarna

Epost: johan@hrdalarna.se

Telefon: 070-652 90 80

Villkor

Yrkestitel: Arbetsmiljöingenjör till Outokumpu Avesta
Anställningsform: Tills vidare
Arbetstid: Heltid
Lönevillkor: Fast

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-04-14
Publiceringsdatum: 2019-03-13

Om företaget

Outokumpu är världsledande inom rostfritt stål. Materialet är helt återvinningsbart, underhållsfritt samt mycket starkt och hållbart. Rostfritt stål är en av de viktigaste byggstenarna för en hållbar framtid. Outokumpu har idag cirka 10 000 anställda i mer än 30 länder. Outokumpu är listat på NASDAQ OMX Helsingfors. Avesta är ett fullt integrerat verk, stålverk, varmvalsning, kallvalsning och färdigställning. Vi har hela produktionskedjan och är ett av de största verken inom Outokumpu med ca 800 medarbetare.

Läs gärna mer om oss på www.outokumpu.com

Vill du vara ansvarig för arbetsmiljöområdet i ett företag där säkerhet är högst på agendan och det dagliga mötet mellan människa och stål ger en spännande utmaning?

Sök den här tjänsten

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!