MediaMarkt Helsingborg söker säljare på 50%

Retail staffing - Bemanning&Rekrytering inom Butik/E-commerce/Event/Pop-Up/Kundtjänst

  • Helsingborg

  • Butikssäljare

  • 2019-03-13

Har du en passion för försäljning samt vill arbeta med en av branschens mest fördelaktiga provisionssystem? Då är det dig vi söker som säljare på Telecomavdelningen.

Arbetsbeskrivning
Som Telecomsäljare på MediaMarkt Helsingborg har vi höga förväntningar på dig och att du alltid agerar som en förebild. Du kommer att få tydliga mål för både din egen och avdelningens försäljning som sedan följs upp och ligger till grund för det generösa provisionssystem som erbjuds. På MediaMarkt har du möjlighet att sälja alla operatörers lösningar och sortimentet på telefoner är stort. Anställningarna är på 50%.

Vem är du?
Som säljare på MediaMarkt är du vårt ansikte utåt och vi söker dig som älskar kundmötet och vill erbjuda det lilla extra till varje kund. Du är en väldigt bra lyssnare och har lätt att förstå kundens behov. Du har en utpräglad vilja och förmåga att ta ansvar för din egen prestation och du triggas av att arbeta i ett högt tempo med hög kravställning. Vi tror även att du är pigg, glad, initiativrik, proaktiv samt inställd på att arbeta kvällar, helger och röda dagar. Du bör ha erfarenhet av försäljning och eller kundkontakt i någon form men det är inget krav. Vi ser det som meriterande om du redan har utbildning inom säljteknik eller tidigare erfarenhet av Telecomförsäljning.

Vad kan MediaMarkt erbjuda dig?
• Marknadsmässig fast ingångslön.
• En av branschens mest fördelaktiga provisionssystem utan övre gräns.
• Utbildning inom säljteknik och abonnemangsförsäljning.
• Interna karriärmöjligheter

Du får samtidigt anställning hos en av de ledande aktörerna inom hemelektronikbranschen där du får arbeta med de senaste produkterna och blir en del av en företagskultur som präglas av engagemang, öppenhet och mycket driv.
Vi som arbetar på MediaMarkt värnar om mångfalden i vårt bolag och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande till denna tjänst.

Ansökan
Urval sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag. I samband med denna rekrytering samarbetar MediaMarkt med Retail Staffing.

Vi ser fram emot din ansökan!

Kontakt

Namn: Daniel Gustafsson

Titel: Retail Store Recruiter

Epost: daniel.gustafsson@retailstaffing.se

Telefon: 0739177959

Villkor

Yrkestitel: Butikssäljare
Anställningsform: Tills vidare
Varaktighet: Tills vidare
Arbetstid: Deltid
Lönevillkor: Fast + rörlig

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-03-31
Publiceringsdatum: 2019-03-13

Om företaget

MediaMarkt
Med över 900 varuhus över hela Europa är MediaMarkt en av de största aktörerna på hemelektronikmarknaden. I Sverige har vi idag 28 varhus samt en växande E-handel sedan starten 2006. Nu fortsätter vi vår resa med modernisering av befintliga varuhus samt nya varuhus.

Rekryteringsansvarig

Daniel Gustafsson

Sök den här tjänsten

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!