Kakelspecialisten söker Ställföreträdande Butikschef

  • Stockholm

  • Stf Butikschef

  • 2019-03-11

Kakelspecialisten söker nu en ställföreträdande butikschef som älskar försäljning och aktiv coaching. Kakelspecialisten är med sina 2.800 kvm stora butik i Årsta Stockholm Sveriges största kakel- och badvaruhus. Kakel, klinker, mosaik och badrumsinredningar exponeras genom ett för den svenska marknaden unikt och inspirerande sätt. Företaget består av totalt 50 medarbetare där 14 av dem är säljare i butiken. I butiken tillkommer det även extrapersonal för bemanning på lördagar, vid butikskampanjer, under sommaren m.m. Du svarar och rapporterar till Kakelspecialistens butikschef.

Tjänsten
Tjänsten som Ställföreträdande Butikschef på Kakelspecialisten innebär ett operativt ansvar för butikens försäljning och drift. Butiksmiljön ska alltid hålla hög klass och vara säljande. Du ska coacha ett säljteam som trivs och som utvecklas och når resultat. Du ska optimera butikens försäljning, kundservice och lönsamhet. Du ska samarbeta med övriga säljavdelningschefer då företagets målgrupper interagerar med varandra och det är viktigt att alla har ett helhetsperspektiv och samarbetar. Som Ställföreträdande Butikschef ska du ha stort intresse för våra produkter.

Vem är du
Vi söker dig som har en öppen och positiv attityd och som brinner för försäljning, service och butik. Du har ett starkt fokus på det optimala kundmötet. Du är duktig på att leda personal, att entusiasmera, stötta, engagera och utveckla våra säljare. Du är tydlig i ditt ledarskap och sätter mål och förutsättningar för att nå dem. Du är en van säljare och kan agera förebild för din personal. Vi vill att du är strukturerad och organiserad.

Bakgrund och kunskaper
Du har flera års erfarenhet av ledande befattning, gärna från detaljhandel. Vi ser gärna att du har arbetat inom området inredning eller har intresse för det. Du vet vad det innebär att driva butik och nå försäljningsmål. Du har flera års erfarenhet av att leda personal, du är duktig på att coacha din personal och få dem att växa och nå uppsatta mål.

Det är viktigt att du hanterar det svenska och engelska språket väl.

I denna rekrytering samarbetar Kakelspecialisten i Stockholm AB med Retail recruitment och ansvarig rekryterare Jon Spjuth.
Eftersom vi rekryterar löpande vill vi ha din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen till Kakelspecialisten!

Kontakt

Namn: Jon Spjuth

Titel: Recruiter

Epost: jon.spjuth@retailrecruitment.se

Telefon: 0761-60 09 16

Villkor

Yrkestitel: Stf Butikschef
Anställningsform: Tills vidare
Varaktighet: Tills vidare
Arbetstid: Heltid
Lönevillkor: Fast

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-04-17
Publiceringsdatum: 2019-03-11

Om företaget

Kakelspecialisten marknadsför och säljer allt inom kakel, klinker, mosaik, tillhörande systemlösningar och badrumsinredning till såväl konsument, proffs som större byggprojekt. Sin huvudsakliga marknad har Kakelspecialisten i Stockholm och Mälardalen. Kakelspecialistens 2.800 kvm stora utställning och butik i Årsta Stockholm är en av de största och mest innovativa i sitt slag i Skandinavien. Förutom konsumentbutiken har Kakelspecialisten på Medborgarplatsen 25 på Södermalm även en specialutställning med kakel för arkitekter, inredare och designers. Nyligen lanserade Kakelspecialisten även en web shop för att komplettera sitt affärskoncept.

Rekryteringsansvarig

Jon Spjuth

Kakelspecialisten söker nu en ställföreträdande butikschef som älskar försäljning och aktiv coaching.

Vi är vad vårt företagsnamn utlovar, vi är kakelspecialister!

Sök den här tjänsten

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!