Undersköterska för sommarjobb inom hemsjukvården på Sickla Hälsocenter

  • Nacka

  • Undersköterska

  • 2019-03-11

Är du undersköterska med erfarenhet från hemsjukvård inom primärvård eller liknande mottagning, samt kunskap i Take Care? Känner du igen dig i våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent? Har du stort kundfokus, är flexibel, självgående och prestigelös?

Vi söker nu en undersköterska till Sickla Hälsocenter under sommaren 2019. För rätt person finns möjlighet till extrajobb även efter sommaren.

Dina arbetsuppgifter:
På vår mottagning kommer du att arbeta med vårt team av undersköterskor, sjuksköterskor, distriktssköterskor, psykologer/psykoterapeuter och läkare. Tjänsten omfattar främst hemsjukvård i vårt hemsjukvårdsteam men även kassa och mottagningsarbete kan förekomma. 

Din profil:
Vi söker dig som är undersköterska med erfarenhet från hemsjukvård, mottagning, vårdcentral eller liknande. Kunskap i systemet Take Care är mycket meriterande.

Som person är du serviceinriktad med kunden i fokus. Du är engagerad, empatisk, självgående, prestigelös, flexibel och ansvarstagande gällande både ditt arbete, kunder och verksamheten.

Anställning och ansökan:
Allmän visstidsanställning på 100% under sommaren 2019. Tillträde enligt överenskommelse.

Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen in med din ansökan.

Om Sickla Hälsocenter:
Sickla Hälsocenter har funnits sedan 2003 i Atlashuset, på Planiavägen 5, intill Sickla Köpkvarter.
Vårdcentralen erbjuder mottagning med distriktsläkare, sköterskor, kurator/psykoterapeut, hemsjukvård, laboratorium, BVC och sjukgymnastik.

Kontakt

Namn: Kamilla Hagel

Epost: kamilla.hagel@mamamia.se

Villkor

Yrkestitel: Undersköterska
Anställningsform: Visstid
Varaktighet: Tills vidare
Arbetstid: Heltid
Lönevillkor: Fast

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-04-14
Publiceringsdatum: 2019-03-11

Om företaget

Lideta Hälsovård är ett vårdbolag med verksamhet inom mödrahälsovård, primärvård och företagshälsovård i Stockholm och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambition att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Vi finns på 20 geografiska platser och har idag cirka 140,000 patienter. I Lideta Hälsovård ingår också vårdkoncernen Mama Mia.

Mama Mia är idag Skandinaviens enskilt största privata kvinno- och barnhälsomottagning. Mama Mia erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa vårdtjänster inom öppenvård för alla människor i alla åldrar.

Lideta växer både genom förvärv av enskilda vårdenheter samt genom en kontinuerlig utökning av verksamheten på respektive ort. De sista åren har företaget också investerat mycket i olika digitala initiativ med målet att ge öka tillgängligheten för Lidetas patienter.

Sök den här tjänsten

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!