Receptionist / undersköterska för sommarjobb på To Care Solna

Lideta Hälsovård

  • Solna

  • Receptionist / undersköterska

  • 2019-03-11

Är du receptionist eller undersköterska med erfarenhet från reception och kassa inom primärvård eller liknande mottagning, samt kunskap i Take Care? Känner du igen dig i våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent? Har du stort kundfokus, är flexibel, självgående och prestigelös?

Vi söker nu en receptionist/undersköterska till To Care Solna under sommaren 2019. För rätt person finns möjlighet till extrajobb även efter sommaren.

Dina arbetsuppgifter:
På vår mottagning kommer du att arbeta med att ta emot våra patienter i receptionen, kassaregistrera och hantera administrativa uppgifter.

Din profil:
Vi söker dig som är receptionist och undersköterska med erfarenhet från mottagning, vårdcentral, kundbemötande i reception samt kassahantering. Kunskap i systemet Take Care är mycket meriterande.

Som person är du serviceinriktad med kunden i fokus. Du är engagerad, empatisk, självgående, prestigelös, flexibel och ansvarstagande gällande både ditt arbete, kunder och verksamheten.

Anställning och ansökan:
Allmän visstidsanställning på 100% under sommaren 2019. Tillträde enligt överenskommelse.

Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen in med din ansökan.

Om To Care Solna:
Vår mottagning To Care Solna finns i fräscha lokaler i Solna Business Park där vi erbjuder husläkare, vaccinationer, psykologer mm. Vi delar lokalerna med Mama Mia Solna som erbjuder mödrahälsovård, BVC, preventivmedelsrådgivning, cellprovtagning

Våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent beskriver oss som företag, vår personal, hur vi möter våra kunder, varandra och vår omvärld.

Kontakt

Namn: Kamilla Hagel

Epost: kamilla.hagel@mamamia.se

Villkor

Yrkestitel: Receptionist / undersköterska
Anställningsform: Visstid
Varaktighet: Tills vidare
Arbetstid: Heltid
Lönevillkor: Fast

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-04-14
Publiceringsdatum: 2019-03-11

Om företaget

Lideta Hälsovård är ett vårdbolag med verksamhet inom mödrahälsovård, primärvård och företagshälsovård i Stockholm och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambition att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Vi finns på 20 geografiska platser och har idag cirka 140,000 patienter. I Lideta Hälsovård ingår också vårdkoncernen Mama Mia.

Mama Mia är idag Skandinaviens enskilt största privata kvinno- och barnhälsomottagning. Mama Mia erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa vårdtjänster inom öppenvård för alla människor i alla åldrar.

Lideta växer både genom förvärv av enskilda vårdenheter samt genom en kontinuerlig utökning av verksamheten på respektive ort. De sista åren har företaget också investerat mycket i olika digitala initiativ med målet att ge öka tillgängligheten för Lidetas patienter.

Sök den här tjänsten

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!