Verksamhetschef/Klinikchef – Evidensia, Lidköping

  • Lidköping

  • Klinikchef

  • 2019-03-11

Evidensia Djursjukvård befinner sig i en händelserik fas och står inför flera spännande utmaningar. Som klinikchef brinner du för att driva utvecklingen av kliniken med visionen att vara det allra bästa för djuren, och Sveriges mest attraktiva arbetsgivare inom djursjukvård.
 
Om uppdraget 
I rollen som klinikchef har du ett helhetsansvar för veterinärkliniken i Lidköping, vilket innebär att ansvara för att vi har nöjda medarbetare, hög veterinärmedicinsk kvalitet och nöjda kunder. Du har även det ekonomiska ansvaret för verksamheten.
 
Då Lidköping är en av våra mellanstora kliniker så kommer chefsrollen inte att ta 100% av din tid, vilket innebär att en del av din tjänst kommer att utgöras av operativt arbete på kliniken utifrån din kompetens, t.ex. veterinär, djursjukskötare, djurvårdare eller receptionsarbete.
 
I rollen som klinikchef på Evidensia rapporterar du till Affärsområdeschefen som sitter i Evidensia Sveriges ledningsgrupp.

Ett urval av dina arbetsuppgifter:
·     Arbeta aktivt med ledarskap, utveckling och rekrytering av medarbetare inom verksamheten.
·     Skapa en bra sammanhållning och motivation i teamet, med en levande värdegrund.
·     Arbeta löpande med verksamhetsutveckling och i samarbete med den lokala ledningsgruppen utveckla, kommunicera och följa upp verksamhetsplanen.
·     Kontinuerligt förbättra flöden och rutiner för en bra effektivitet med kund och kvalitet i fokus.
·      Säkerställa att Lidköping fortsatt har mycket nöjda kunder.
 
Om profilen
För att lyckas i rollen har du troligtvis tidigare ledar- eller chefserfarenhet där du har varit en kommunikativ ledare med god förmåga att växla mellan strategisk överblick och att arbeta på detaljnivå. Som person är du resultatorienterad och strukturerad med ett genuint intresse för att utveckla verksamheter och leda affärsverksamhet, människor. Du kan tidigare ha arbetat kliniskt inom vår bransch som t.ex. veterinär, djursjukskötare eller djurvårdare, men det är inte ett krav. Du ser positivt på att fåvara med och se till att vi gör det bästa för djuren och att vi är Sveriges mest attraktiva arbetsgivare inom djursjukvård.
 
Vad får du ut av den här rollen?
Det här är din möjlighet att få vara med och ta en väl fungerande verksamhet till nästa nivå, med allt vad det innebär av personlig och professionell utveckling. Tack vare att Evidensia är ett större företag med verksamheter i olika storlekar runt om i hela Sverige så har du goda möjligheter att ta nästa steg inom din karriär när du känner dig mogen för det. Vi anser också att våra lokala chefer är oerhört viktiga, varför vi alltid strävar efter att ge dig den utveckling och det stöd du behöver. Är du ny som ledare eller chef så kan du förvänta dig en bra inlärningsfas. Är du mer erfaren som ledare och chef så kan du förvänta dig mycket frihet. Du kommer att ingå i en regional ledningsgrupp med andra klinik- och djursjukhuschefer som träffas ca en gång per månad för utbildning och erfarenhetsutbyte. Som klinikchef på Evidensia får du också stöttning från central support som hjälper dig och verksamheten att utvecklas.
 
Praktiskt
Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid eller deltid efter överenskommelse.
Vi hoppas att du är nyfiken på rollen hos oss. Skicka in din ansökan senast den 2019-04-11. Urval genomförs löpande så tillsättning kan dock komma att ske innan sista ansökningsdag, ansök därför gärna så snart som möjligt.
 
Har du några frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Titti Bergholtz på Future Management, 070-827 11 23.

Kontakt

Namn: Titti Bergholtz

Epost: titti.bergholtz@futuremanagement.se

Telefon: 070-827 11 23

Villkor

Yrkestitel: Klinikchef
Anställningsform: Tills vidare
Arbetstid: Heltid
Lönevillkor: Fast

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-04-11
Publiceringsdatum: 2019-03-11

Om företaget

Evidensia är en av Europas kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vi erbjuder fler specialister och mer avancerad utrustning än andra. Vi bedriver också mer utbildning och klinisk forskning än andra. Hos oss får viktiga familjemedlemmar veterinärmedicinsk service i världsklass. Tillsammans erbjuder vi ett unikt samarbete kring varje djur. Evidensia är norra Europas största och veterinärmedicinskt ledande djursjukvårdsgrupp med ett komplett erbjudande av bas- och specialistvård till hundar, katter, hästar och exotiska djur. I Evidensia ingår mer än 650 djursjukhus och kliniker i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Holland, Schweiz, Tyskland och Storbritannien.

Vi vill vi vara det allra bästa för djuren och Sveriges mest attraktiva arbetsgivare inom djursjukvård.

Sök den här tjänsten

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!