SOMMARVIKARIER

  • Lekeberg

  • Personlig assistent

  • 2019-03-20

SOMMARVIKARIER

Jag söker efter 3 sommarvikarier som kan jobba på schema under veckorna 25-32. Sen kommer det troligtvis finnas möjlighet att stå som timvikarie resterande tid av året när ordinarie personalen är sjuka eller vill vara lediga.


Jag vill att du som söker är tjej, mellan 18-30 år och att du pluggar på universitetet eller gymnasiet men även att du har körkort då jag har bil. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av assistansjobb, men det är bra om du är flexibel och kan hoppa in när det behövs,alla tider på dygnet.


Nu lite om mig, jag är 26 år och bor i Fjugesta utanför örebro med min hund så det är bra om du inte är hund rädd eller allergisk då man får hjälpa mig mycket med henne. Jag har en CP-skada som gör att jag behöver hjälp med allt utom att stoppa maten i munnen och prata för det gör jag så bra själv. Vid varje förflyttning använder jag lyft och den får man lära sig innan man börjar jobba men det är ett + om du har erfarenhet av det.Vi har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/
Välj registerutdrag för LSS. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ gärna ditt registerutdrag redan idag.

ANSÖKAN
Ansökan görs endast via extern webbplats (följ länk nedan). Ansökan på annat vis kommer tyvärr ej att accepteras. Sista ansökningsdag är 2019-04-10 men rekrytering sker löpande, Välkommen med din ansökan.

Villkor

Yrkestitel: Personlig assistent
Anställningsform: Behov / tim
Varaktighet: Tills vidare
Arbetstid: Varierande
Lönevillkor: Fast

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-04-10
Publiceringsdatum: 2019-03-20

Om företaget

Carelli Assistans är ett familjeföretag som erbjuder personlig assistans till barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning. Vi är det lite mindre assistansbolaget med ett stort personligt engagemang. Vi är verksamma över hela Sverige och anordnar personlig assistans under värdegrunden personlighet, trygghet och individen.

Sök den här tjänsten

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!