Lideta Företagshälsovård söker sjuksköterska

Lideta Hälsovård

  • Örkelljunga

  • Sjuksköterska

  • 2019-03-11

Vi söker nu en sjuksköterska till vår företagshälsovård. Tycker du om att arbeta självständigt som sjuksköterska och brinner för att ge kvalitativ service och kundvård? Då är detta rätt tjänst för dig!

Dina arbetsuppgifter
Som företagssköterska hos oss arbetar du med hälsoundersökningar, utbildningar, arbetsrelaterad sjukvård, rehabilitering, förebyggande arbetsmiljöarbete och hälsofrämjande arbete på individ- och gruppnivå. Du ansvarar för Lidetas sjukskrivningstjänst och har en nära dialog med Lidetas läkare som stöttar dig i medicinska frågor.

Samtidigt som du har dina kliniska arbetsuppgifter tar du ett kundansvar och har ansvar för kundrelationerna gentemot företagen. I den rollen är det viktigt att du är serviceorienterad och vårdar de viktiga kundrelationerna. Vi ser också gärna att du är bekväm i en säljande roll i kontakt med nya och potentiella kunder.

Vi ser gärna att du utgår från Helsingborg och du får en arbetsplats i Helsingborg där du kan arbeta administrativt. En stor del av din tid tillbringas på vår mottagning i Örkelljunga och Helsingborg, där de flesta kunderna finns i dagsläget. Även arbete på övriga vårdcentraler under begränsade perioder kan förekomma och du bör därför vara flexibel för resor i hela södra Sverige.

Vem är du?
Du är legitimerad sjuksköterska med minst några års arbetslivserfarenhet. Specialistkompetens som företagssköterska är meriterande men inget krav. För att vara framgångsrik i rollen ser vi det som nödvändigt att du är väl insatt i företagshälsovård.  

Du är trygg i din yrkesroll och bidrar till ett positivt och trevligt arbetsklimat. Du har lätt för att arbeta självständigt men har också god samarbetsförmåga med övriga i teamet. Du är flexibel och noggrann och har alltid kund och patient i fokus och du värnar om ett gott bemötande både i det personliga mötet och i telefon. Du ser den här tjänsten som en stor chans och drivs av att utvecklas tillsammans med ett växande företag.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en självständig och utvecklande roll med stort eget ansvar. Hos oss har du möjlighet att utvecklas både gällande kompetens och på ett personligt plan. Vi ser det som en självklarhet att du vill vara med och bidra med arbetsglädje!

Mer om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %. Tillträde enligt överenskommelse. Vi arbetar med löpande urval så sök tjänsten redan idag! 

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta HR ansvarig Emelie Hägerström tel: 0709-705185 alternativt emelie.hagerstrom@lideta.se.

Om vår företagshälsovård
Lideta Hälsovårds kärnverksamhet är inom primärvård, men bolaget genomför just nu en satsning även inom Företagshälsovård. Företagshälsovården består i dagsläget av ett mindre men snabbt växande antal kunder. Läs mer på www.lidetafhv.se

 
Vi ser fram emot din ansökan!

Kontakt

Namn: Emelie Hägerström

Titel: HR

Epost: emelie.hagerstrom@lideta.se

Telefon: 0709-705185

Villkor

Yrkestitel: Sjuksköterska
Anställningsform: Tills vidare
Varaktighet: Tills vidare
Arbetstid: Heltid
Lönevillkor: Fast

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-03-27
Publiceringsdatum: 2019-03-11

Om företaget

Lideta är ett vårdbolag med verksamhet inom mödrahälsovård, primärvård och företagshälsovård i Stockholm och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambition att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Vi finns på 20 geografiska platser och har idag cirka 140,000 patienter. I Lideta ingår också vårdkoncernen MamaMia.

MamaMia är idag Skandinaviens enskilt största privata kvinno- och barnhälsomottagning. MamaMia erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa vårdtjänster inom öppenvård för alla människor i alla åldrar.

Lideta växer både genom förvärv av enskilda vårdenheter samt genom en kontinuerlig utökning av verksamheten på respektive ort. De sista åren har företaget också investerat mycket i olika digitala initiativ med målet att ge öka tillgängligheten för Lidetas patienter.


Sök den här tjänsten

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!