Serveringpersonal till Kista häftigaste restaurang...

Pong Restauranger AB

  • Stockholm

  • Serveringpersonal

  • 2019-03-08

Pong AB söker nu efter duktiga medarbetare till restaurang ZAN som ligger i Kista gallerian. ZAN är en restaurang som erbjuda sushi på rullade band, grillrätter på spett som olika varmrätter till buffe.

Tidigare erfarenhet är inget krav vi ställer då utbildning sker på arbetet och det är personligheten som avgör om du passar in hos oss. Det finns goda möjligheter till utveckling inom gruppen, då vi alltid håller ögonen öppna för blivande enhetschefer.

Som serveringspersonal är din huvudsakliga uppgift att ge den bästa servicen åt våra gäster. Genom goda kunskaper inom mat och dryck erbjuder du våra gäster service som är över deras förväntan. Merförsäljning och aktiv kundkontakt är naturligt för dig. Som serveringspersonal är du stresstålig, serviceminded, ansvarsfull, flexibel och social kompetent.

Från början erbjuder vi deltid. Rätt person har chansen till en tillsvidare anställning, timmar kan diskuteras på plats!

Är du den vi söker? Tveka inte att höra av Dig till oss!

Du måste vara över 18 år och kunna prata svenska

Kontakt

Namn: Kevin Chow

Epost: kevin@pongasian.se

Villkor

Yrkestitel: Serveringpersonal
Anställningsform: Tills vidare
Arbetstid: Heltid
Lönevillkor: Fast

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-03-29
Publiceringsdatum: 2019-03-08

Om företaget

Pong Gruppen är i ett expansionsskede och vår verksamhet växer sig allt större där fler restauranger ser dagens ljus. Vi söker därför konstant efter duktiga och ambitiösa medarbetare till våra restaurangenheter i Stockholm.

Sök den här tjänsten

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!