Nytänkande och driven Tandhygienist som vill vara med och förändra

MyDentist

  • Örebro

  • Tandhygienist

  • 2019-03-08

Efter framgångarna i Göteborg, Västerås, Malmö, Norrköping, Borås, Linköping och snart i Helsingborg. Nu kommer MyDentist till Örebro! Missa inte att hoppa på resan som förändrar tandvårdssverige.

MyDentist är ett ungt företag där du kommer att vara en viktig del i företagets framtid och utveckling! Vi bedriver högkvalitativ tandvård och vi använder den senaste tekniken och fokuserar på att göra mötet för kunden så Enkelt, Lättillgängligt och Kvalitativt som möjligt. Vi erbjuder dig att arbeta i en fin och fräsch klinik med bra läge som har modern utrustning och vi har en unik tandvårdsbutik. Kliniken kommer ha 9behandlingsrum och det kommer arbeta ett 20-tal personer på kliniken.

DIN PROFIL 
Vi söker både dig med mångårig erfarenhet och dig som är relativt ny inom yrket. Det viktigaste är att du är kunnig, nyfiken och brinner för ditt yrke som legitimerad tandhygienist. Du har ett stort driv och intresse av att utveckla både dig själv och vår verksamhet, allt för att skapa framtidens tandvård. Du arbetar effektivt med hög kvalitet.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet där du drivs av nytänkande, gillar förändring, är öppen för nya saker och älskar att dela med dig av din kunskap. Du är en naturlig lagspelare som bidrar till gruppen och helheten. Vi värdesätter också ett skickligt bemötande, där kunden alltid står i centrum.
Är detta du?  
 
MERITERANDE 
Kunskaper i Opus

HOS OSS FÅR DU
• möjlighet till bra ersättning
• arbeta med den senaste tekniken
• möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter
• personlig utvecklingsplan och årlig vidareutbildning
• vara med och bygga upp en klinik från start
• stort gehör för dina tankar och idéer om hur tandvården ska utvecklas
• bli en del av en platt organisation med nära till beslut och framåt kollegor
• möjlighet att arbeta på andra orter runt om i Sverige
• chans att bygga upp din personliga patienstock
• trivsel och god gemenskap
• Kollektivavtal och tjänstepension
• friskvårdbidrag

 
ANSTÄLLNINGSVILLKOR
Vi erbjuder heltid- och deltidstjänster.
Tillträde efter överenskommelse.
 
ARBETSPLATS
I centrala Örebro

Vi tillämpar löpande urval, välkommen med din ansökan! Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag och säljare. Intervjuer sker fortlöpande

Kontakt

Namn: Nina Dahlgren

Titel: HR Ansvarig

Epost: nina.dahlgren@mydentist.se

Telefon: 0720186894

Villkor

Yrkestitel: Tandhygienist
Anställningsform: Tills vidare
Varaktighet: Tills vidare
Arbetstid: Heltid
Lönevillkor: Fast + rörlig

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-03-31
Publiceringsdatum: 2019-03-08

Om företaget

MyDentist är ett nytt och helt unikt koncept inom svensk tandvård. Vi har som mål att bli den ledande privata tandvårdskedjan på den nordiska marknaden. Detta ska ske genom att erbjuda våra kunder en förbättrad tandhälsa på ett lättillgängligt, enkelt och attraktivt sätt. Under senare år har ny teknik och nya arbetssätt förändrat och förbättrat kvalitén inom tandvården men väldigt lite har skett i erbjudandet till kunderna; det ska vi ändra på. Vi ska erbjuda tandvård på platser där människor normalt rör sig, vi ska ha öppet när våra kunder har möjlighet att komma, vi ska arbeta med hög kvalitet och allt ska ske med de möjligheter som ny teknik erbjuder och med rätt kompetens. Dessutom ska vi skapa något som helt saknas inom tandvårdsbranschen idag: ett starkt och innehållsrikt varumärke. MyDentist ska kort och gott revolutionera kundupplevelsen i tandvårdsbranschen!

Vad är MyDentist?
Vi är ett framåt, aktuellt, trendigt och nyskapande företag!
Vi sätter kvalitativ tandvård först!
Vi hjälper kunder och patienter med deras munhälsa!
Våra kliniker är bemannade med säker och tillförlitlig kompetens!

Sök den här tjänsten

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!