Systemutvecklare/IT-konsult sökes till snabbväxande fintechbolag

  • Göteborg

  • Systemutvecklare

  • 2019-03-08

PS Finance Group söker en IT-utvecklare till vårt utvecklingsteam om 3 personer till vårt kontor i centrala Göteborg. Du ska ha en bred kompetens och särskilt goda kunskaper inom back-end.

Om PS oss
PS Finance Group som har funnits sedan 2009 och har vuxit genom nöjda kunder. Vi erbjuder nordiska företag fakturerings- och finansieringstjänster. Koncernen har 20 anställda och omsätter drygt 30 mkr. Vi är ett växande företag som erbjuder spännande tjänster inom den finansiella sektorn. Vi tror på individuellt ansvarstagande och målstyrning. Vi erbjuder arbete i moderna lokaler mycket nära centrala Göteborg och en karriärs- och lönemodell som premierar bra prestation.

 

Om tjänsten
Du kommer att ansvara för vidareutveckling och underhåll av vår egenbyggda IT-plattform tillsammans med bolagets nuvarande IT-konsulter. Du blir en av företagets nyckelpersoner med ansvar att leda och projektera all teknisk utveckling som sker på plattformen. Du kommer att driva nya och pågående utvecklingsprojekt och ska själv kunna utveckla och programmera delar av plattformen. Du kommer även vara kravställare mot externa utvecklare. Du kommer i början av anställningen att introduceras till bolagets samtliga verksamhetsområden för att uppnå en grundläggande kunskap och förståelse för alla delar av bolagets verksamhet.

 
Den vi söker
Vi söker dig som är en strukturerad och handlingskraftig IT-utvecklare. Du har en teknisk utbildning och 2-3 års dokumenterad erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Det krävs att du har mycket goda kunskaper i PHP eller liknande objektorienterat programmeringsspråk. Du bör även ha goda kunskaper i Linux, MySQL, Javascript (jQuery), CSS och HTML. Vi förutsätter att du stimuleras av att driva förändringsarbete och att du växer genom ansvar. Som person trivs du med att vara en del av ett team och bidrar med en god stämning samtidigt som du värdesätter möjligheten att själv utforma och bana väg för din framgång.

 

Krav för tjänsten är att:

·       Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska

·       Du har en teknisk bakgrund/relevant utbildning

·       Du har minst 2 års dokumenterad erfarenhet

·       Du har mycket goda kunskaper i PHP eller liknande

·       Du har förmåga att prioritera och delegera

·       Du är noggrann

·       Du kan ta egna initiativ

·       Du är självgående

·       Du är ambitiös med en vilja att utvecklas och arbeta hårt

·       Du har lätt för att lära dig nya saker

·       Du är prestigelös

 
Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsplats som präglas av entreprenörskap, utveckling och ett högt tempo. För rätt person kommer det att finnas goda utvecklingsmöjligheter med ett successivt ökat ansvar och påverkande roll i bolaget i takt med att vi växer.

Contact details

Name: Christer Eriksson

E-mail: info@psfinancegroup.com

Phone: 031-788 23 10

Terms

Job Title: Systemutvecklare
Type of employment: Tillsvidare
Length: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2019-09-30
Date of publication: 2019-03-08

About the company

PS Finance Group som har funnits sedan 2009 och har vuxit genom nöjda kunder. Vi erbjuder nordiska företag fakturerings- och finansieringstjänster. Koncernen har 20 anställda och omsätter drygt 28 mkr. Vi är ett växande företag som erbjuder spännande tjänster inom den finansiella sektorn. Vi tror på individuellt ansvarstagande och målstyrning. Vi erbjuder arbete i moderna lokaler mycket nära centrala Göteborg och en karriärs- och lönemodell som premierar bra prestation. PS IT utvecklar samtliga system som företaget använder.

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!