Lideta Hälsovård är ett vårdbolag med verksamhet inom mödrahälsovård, primärvård och företagshälsovård i Stockholm och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambitionen att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Vi finns på 20 geografiska platser och har idag cirka 140,000 patienter. I Lideta Hälsovård ingår också vårdkoncernen Mama Mia.

Mama Mia är idag Skandinaviens enskilt största privata kvinno- och barnhälsomottagning. Mama Mia erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa vårdtjänster inom öppenvård för alla människor i alla åldrar.

Lideta växer både genom förvärv av enskilda vårdenheter samt genom en kontinuerlig utökning av verksamheten på respektive ort. De sista åren har företaget också investerat mycket i olika digitala initiativ med målet att ge öka tillgängligheten för Lidetas patienter.

Specialistläkare inom allmänmedicin till Åsö Vårdcentral

Stockholm
Sista ansökningsdag 2019-04-14

Är du Specialistläkare inom allmänmedicin med stort kundfokus, är driven, flexibel, självgående och prestigelös? Vill du vara med om att utveckla en växande vårdcentral med motiverad och ambitiös personal? Läs vidare!

Vi söker en ny Specialistläkare inom allmänmedicin till Åsö Vårdcentral för en tillsvidareanställning.

Dina arbetsuppgifter:
Hos oss kommer du att arbeta i nära samarbete med alla professioner på vårdcentralen såsom undersköterskor, sjuksköterskor, psykologer och läkare men även med Mama Mias BVC-sköterskor som finns i samma lokaler.
 
Dina arbetsuppgifter består av mottagningsarbete med akuta och planerade besök på mottagningen men även i hemsjukvården. Du kommer att arbeta nära patienterna och vara en nyckelperson på vårdcentralen.
 
I tjänsten ingår också handledning av läkarstudenter och AT-/ST-läkare.

Din profil:
Vi söker dig som är specialist i allmänmedicin med svensk legitimation och erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom primärvården.

Kunskap i systemet Take Care är meriterande.

Som person är du empatisk, engagerad och kompetent. Du är flexibel, van vid högt tempo, att ta egna initiativ och eget ansvar gällande både ditt arbete, kunder och verksamheten. Du är duktig på att prioritera, har en mycket god samarbetsförmåga, hugger i där det behövs och kan ändra fokus efter behov.

Anställning och ansökan:
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid eller enligt överenskommelse. Tillträde enligt överenskommelse. Sex månaders provanställning. Vi har kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan inklusive meritförteckning snarast. Urval och intervjuer sker löpande.

Om mottagningen:
Åsö Vårdcentral, belägen i hjärtat av SoFo på Södermalm i Stockholm, är en fullt utrustad och väl bemannad vårdcentral, vilken har som målsättning att erbjuda bästa möjliga tillgänglighet, kontinuitet och vårdkvalitet.

Personalgruppen består av ca 25 personer och vi har familjeläkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor samt ett psykosocialt team.

Åsö Vårdcentral har ca 13 000 listade patienter.
Kontakt
Arbetsgivare Lideta Hälsovård
Arbetsort Stockholm
Kontaktperson Kamilla Hagel, kamilla.hagel@mamamia.se
Villkor
Yrkestitel Specialistläkare i Allmänmedicin
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-04-14
Publiceringsdatum 2019-03-08

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!