Lideta Hälsovård är ett vårdbolag med verksamhet inom mödrahälsovård, primärvård och företagshälsovård i Stockholm och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambition att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Vi finns på 20 geografiska platser och har idag cirka 140,000 patienter. I Lideta Hälsovård ingår också vårdkoncernen MamaMia.

MamaMia är idag Skandinaviens enskilt största privata kvinno- och barnhälsomottagning. MamaMia erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa vårdtjänster inom öppenvård för alla människor i alla åldrar.

Lideta växer både genom förvärv av enskilda vårdenheter samt genom en kontinuerlig utökning av verksamheten på respektive ort. De sista åren har företaget också investerat mycket i olika digitala initiativ med målet att ge öka tillgängligheten för Lidetas patienter.

ST-läkare till Åsö Vårdcentral

Stockholm
Sista ansökningsdag 2019-04-14

Är du legitimerad läkare som söker ST-tjänst alt legitimerad läkare som har ett intresse av att framåt gå in i en ST-tjänst hos oss? Har du stort kundfokus, är flexibel, självgående och prestigelös? Är du intresserad av att arbeta hos oss på Åsö Vårdcentral, en växande vårdcentral med engagerad och kompetent personal? Läs vidare!

Dina arbetsuppgifter:
Hos oss kommer du att arbeta i nära samarbete med alla professioner på vårdcentralen såsom undersköterskor, sjuksköterskor, psykosociala teamet och läkare.

Tjänstgöringens innehåll planeras tillsammans med dig, din handledare och studierektor för att ge bästa möjliga förutsättningar för din utbildning. I dina arbetsuppgifter ingår bl.a. att undersöka, utreda, bedöma och behandla patienter, både akuta och planerade besök. Du får god handledning och det stöd du behöver för att utvecklas i din roll och för att din utbildning ska bli så givande och intressant som möjligt. Allt för att ge dig de kunskaper och erfarenheter du behöver för ditt framtida arbete som specialist i allmänmedicin.

Din profil:
Vi söker dig med svensk läkarlegitimation och goda kunskaper i det svenska språket som vill utbilda dig till specialist inom allmänmedicin och som vill arbeta för en god primärvård med hög tillgänglighet och kvalitet.

Du är en engagerad, empatisk och flexibel person med god samarbetsförmåga och en vilja att vara med och utveckla verksamheten. Du är van vid högt tempo, att ta egna initiativ och eget ansvar gällande både ditt arbete, patienter och verksamheten. Du är duktig på att prioritera och har en mycket god samarbetsförmåga.Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Kunskap i systemet Take Care är starkt meriterande.

Anställning och ansökan:
Tjänsten är en tillsvidareanställning på ca 100 %. Tillträde enligt överenskommelse. Vi har har kollektivavtal via Vårdföretagarna.

Välkommen med din ansökan inklusive meritförteckning snarast. Urval och intervjuer sker löpande.

Om mottagningen:
Åsö Vårdcentral, belägen i hjärtat av SoFo på Södermalm i Stockholm, är en fullt utrustad och väl bemannad vårdcentral, vilken har som målsättning att erbjuda bästa möjliga tillgänglighet, kontinuitet och vårdkvalitet.

Personalgruppen består av ca 25 personer och vi har familjeläkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor samt ett psykosocialt team.

Åsö Vårdcentral har ca 13 000 listade patienter.
Kontakt
Arbetsgivare Lideta Hälsovård
Arbetsort Stockholm
Kontaktperson Kamilla Hagel, kamilla.hagel@mamamia.se
Villkor
Yrkestitel ST-läkare
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-04-14
Publiceringsdatum 2019-03-08

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!