Nämndemansgården i Sverige AB är ett av Skandinaviens äldsta och största företag som bedriver
behandling, rådgivning samt utbildning gällande alkohol- och drogproblematik. Nämndemansgården är idag rikstäckande och har ca 250 medarbetare.

Nämndemansgården söker timvikarier semestervik. till vår enhet i Karmansbo

Skinnskatteberg
Sista ansökningsdag 2019-04-19

Nämndemansgården Karmansbo arbetar med behandling kring olika beroendeformer gentemot det etablerade arbetslivet och privatbetalande klienter.

Vi söker nu timvikarier samt semestervikarier till vår jourpersonal (behandlingsassistenter), städpersonal/kökstjänst, sjuksköterska samt kock. Samtliga yrkeskategorier bör ha flera års erfarenhet, adekvata utbildningar samt vara självgående.

Sjuksköterska inom Nämndemansgården ska man bedriva patientsäker sjukvård utifrån Nämndemansgårdens behandlingsfilosofi med den aktuella enhetens målgrupp och inriktning. I det ligger att ansvara för kontroll och hantering av patienternas somatiska status samt utdelning av medicin eller delegation av medicinutdelning. Arbetstiden är vardagar 08,00-16,30.

Jourpersonalens arbetsuppgifter kommer att innefatta medlevarskap och att representera Nämndemansgårdens behandlingsfilosofi för den aktuella enheten. Som Behandlingsassistent har du en löpande kontakt med patienter från eftermiddagen till morgonen dagen efter i vardagliga situationer och planerade aktiviteter. Det är viktigt att se att även denna tid är behandlingstid för patienterna och att tiden ska hanteras professionellt. I övrigt ingår i tjänsten alla de sedvanliga arbetsuppgifterna för behandlingsassistenter.
Arbetstiden är 15.45.00-23.00 och 06.00-08.45 på vardagar och helgarbete ingår.

Kock ser vi att du har en kockutbildning, erfarenhet av storkök, hantera beställningar, utföra kökets egenkontroller, och att du är van att arbeta i team, men kan också arbeta självständigt. Arbetstiden är vardagar mellan 8,00-16,30.
Kontakt
Arbetsgivare Nämndemansgården i Sverige AB
Arbetsort Skinnskatteberg
Kontaktperson Kai Cravelin, platschef, kai.cravelin@namndemansgarden.se, 0726446370
Villkor
Yrkestitel Jourpersonal
Anställningsform Behov / tim
Varaktighet 11 dagar - 3 månader
Arbetstid Schemalagd
Lönevillkor Fast
Körkort Personbil
Tillgång till eget fordon Personbil
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-04-19
Publiceringsdatum 2019-03-08

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!