MyDentist är ett nytt och helt unikt koncept inom svensk tandvård. Vi har som mål att bli den ledande privata tandvårdskedjan på den nordiska marknaden. Detta ska ske genom att erbjuda våra kunder en förbättrad tandhälsa på ett lättillgängligt, enkelt och attraktivt sätt. Under senare år har ny teknik och nya arbetssätt förändrat och förbättrat kvalitén inom tandvården men väldigt lite har skett i erbjudandet till kunderna; det ska vi ändra på. Vi ska erbjuda tandvård på platser där människor normalt rör sig, vi ska ha öppet när våra kunder har möjlighet att komma, vi ska arbeta med hög kvalitet och allt ska ske med de möjligheter som ny teknik erbjuder och med rätt kompetens. Dessutom ska vi skapa något som helt saknas inom tandvårdsbranschen idag: ett starkt och innehållsrikt varumärke. MyDentist ska kort och gott revolutionera kundupplevelsen i tandvårdsbranschen!

Vad är MyDentist?
Vi är ett framåt, aktuellt, trendigt och nyskapande företag!
Vi sätter kvalitativ tandvård först!
Vi hjälper kunder och patienter med deras munhälsa!
Våra kliniker är bemannade med säker och tillförlitlig kompetens!

Tandläkare som vill vara med på vår framgångsresa i Norrköping - se hit!

Norrköping
Sista ansökningsdag 2019-04-07

DINA ARBETSUPPGIFTER
Vi växer så det knakar och behöver nu förstärka vårt framgångsrika team i Norrköping med ytterligagre Tandläkare! Vi är ett ungt företag där du kommer att vara en viktig del i företagets framtid och utveckling! Vi bedriver högkvalitativ tandvård och vi använder den senaste tekniken och fokuserar på att göra mötet för kunden så Enkelt, Lättillgängligt och Kvalitativt som möjligt. Den oerhört stora kund efterfrågan gör att vi nu behöver expanderar vår Norrköpingsklinik och därigenom behöver förstärka vårt team med ytterligare tandläkare. Vi erbjuder dig att arbeta i en alldeles nybyggd och toppmodern klinik med bästa läge som har modern utrustning och där vi bland annat arbetar med panoramaröntgen och intraorala kamera. Vi har en helt unik tandvårdsbutik. Kliniken har idag 5 behandlingsrum med 17 medarbetare varav 6 tandläkare.

OM DIG 
Vi letar efter erfarna och drivna tandläkare som gillar förändring och som vill utvecklas och utmana traditionella arbetssätt och konventioner. Det viktigaste är att du är kunnig, nyfiken och brinner för ditt yrke som legitimerad tandläkare. Du har ett stort driv och intresse av att utveckla både dig själv och vår verksamhet, allt för att skapa framtidens tandvård. Du drivs av nytänkande, gillar förändring, är öppen för nya saker och älskar att dela med dig av din kunskap och kan få med dig dina kollegor på ett ödmjukt sätt.
Du är lösningsorienterad och kan se olika alternativ. Vidare är du flexibel i att jobba med nya personer och över gränser.
Har du orkat läsa så här långt är detta nog något för dig och du kan nu ta det bästa beslutet i din karriär, skicka in din ansökan redan idag!

Registrera din ansökan här på sidan eller ring tf klinikchef Karin Qvist, 073-030 12 68. Vi intervjuar löpande under rekryteringsprocessen.

HOS OSS FÅR DU
• möjlighet till marknadens bästa ersättning
• arbeta med den senaste tekniken.
• möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter.
• personlig utvecklingsplan och årlig vidareutbildning.
• stort gehör för dina tankar och idéer om hur tandvården ska utvecklas.
• bli en del av en platt organisation med nära till beslut och framåt kollegor.
• möjlighet att arbeta på andra orter runt om i Sverige.

MERITERANDE 
Arbetat delegerat, teamtandvård och kunskap i Opus. 

ARBETSPLATS
Kliniken finns i gatuplan på Hantverkargatan i centrala Norrköping.

OM ANSTÄLLNINGSVILLKOREN
Vi erbjuder hel- och deltidstjänster samt konsultavtal. 
Tillträde efter överenskommelse.
Kontakt
Arbetsgivare MyDentist
Arbetsort Norrköping
Kontaktperson Karin Qvist, TF Platschef, karin.qvist@mydentist.se, 073-0301268
Nina Dahlgren, HR Ansvarig , nina.dahlgren@mydentist.se, 0720186894
Villkor
Yrkestitel Tandläkare
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast + rörlig
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-04-07
Publiceringsdatum 2019-03-06

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!