NilsonGroup är Skandinaviens ledande skokoncern. Genom våra butikskoncept; DinSko, NilsonShoes, Skopunkten, Jerns, Radical Sports samt franchisebaserade Ecco Stores kan vi erbjuda något som passar för alla. Ett oslagbart utbud i kombination med starka varumärken. Med ca 300 butiker i Sverige, Norge och Finland omsatte NilsonGroup 3 miljarder under 2016.

Vi tänker på KUNDEN - Vi tänker ENKELT - Vi tänker NYTT - Vi tänker och visar TILLIT

Butikschef NilsonShoes/ECCO Nordby

Strömstad
Sista ansökningsdag 2019-04-04

Vill du jobba som Store Manager för Sveriges största skokoncern?

Befattning: Nu söker vi dig som är redo att anta den spännande utmaningen som Store Manager, där du får arbeta med våra butikskoncept NilsonShoes & Ecco i Nordby!

Omfattning: Heltid, vikariat på 1 år med stor möjlighet till en framtida tillsvidareanställning Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse
Om rollen

I rollen som Store Manager är ditt mål att maximera försäljning och lönsamhet samt att kontinuerligt utveckla försäljningsarbetet. Tjänsten passar dig som är driven, engagerad och har en positiv inställning samt känner till vikten av att hålla en hög servicenivå. Din uppgift är att se till så butik och personal lever upp till kundens förväntningar både gällande kunskap samt kundbemötande. Du trivs när det är ordning och ansvarar för butikens utseende i sin helhet. Som en inspirerande förebild stöttar, uppmuntrar och coachar du din personal. Du är en utvecklande och kommunikativ ledare som skapar rätt förutsättningar för att arbetsgruppen ska trivas och nå uppsatta försäljningsmål.

Som Store Manager håller du dig alltid uppdaterad och följer de olika konceptens aktuella marknadsplaner samt riktlinjer. Arbetet innebär att kontinuerligt säkerställa så att försäljning, resultat och nyckeltal följer lagd budget. Store Manager planerar den dagliga driften så som schemaläggning, prioritering av arbetsdagen samt bemanning efter behov. Då Store Manager aktivt ska delta i, driva och leda försäljningsarbetet förläggs arbetstiden till butikens öppettider på vardagar samt helger. Som Store Manager rapporterar du till regionchef.

Erfarenhets- och kunskapskrav
 • Har tidigare arbetat som operativ chef inom detaljhandel
 • Erfarenhet av att leda större team
 • Utmärkta kunskaper i butiksekonomi
 • Kunskap i affärssystem inkl. Officepaketet
 • Rekrytering, schemaläggning och bemanning
Personliga egenskaper
 • Ansvarsfull och initiativtagande
 • Motiverar sina medarbetare
 • Målinriktad, organiserad och tidseffektiv
 • Arbetar systematiskt på ett pålitligt sätt
 • Har en positiv attityd
 • Genuint intresse för marknadstrender samt ett gott öga för nya affärsmöjligheter
I denna rekrytering samarbetar NilsonShoes med Retail Recruitment. Du ansöker via denna länk och frågor om processen besvaras av rekryteringskonsult Jon Spjuth.

Registrera gärna din intresseanmälan så snart som möjligt då vi läser ansökningar och intervjuar löpande. Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via mail eller brev.

Välkommen att söka tjänsten!

Jon Spjuth

Rekryteringsansvarig

Kontakt
Arbetsgivare Retail Recruitment - Rekrytering chefer/specialister inom Retail/E-commerce/FMCG
Arbetsort Strömstad
Kontaktperson Jon Spjuth, Recruiter, jon.spjuth@retailrecruitment.se, 0761-60 09 16
Villkor
Yrkestitel Butikschef
Anställningsform Vikariat
Varaktighet 1 år eller längre
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-04-04
Publiceringsdatum 2019-03-06

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!