Lideta Hälsovård är ett vårdbolag med verksamhet inom mödrahälsovård, primärvård och företagshälsovård i Stockholm och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambition att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Vi finns på 20 geografiska platser och har idag cirka 140,000 patienter. I Lideta Hälsovård ingår också vårdkoncernen MamaMia.

MamaMia är idag Skandinaviens enskilt största privata kvinno- och barnhälsomottagning. MamaMia erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa vårdtjänster inom öppenvård för alla människor i alla åldrar.

Lideta växer både genom förvärv av enskilda vårdenheter samt genom en kontinuerlig utökning av verksamheten på respektive ort. De sista åren har företaget också investerat mycket i olika digitala initiativ med målet att ge öka tillgängligheten för Lidetas patienter.

Barnpsykolog till Mama Mia BUMM

Stockholm
Sista ansökningsdag 2019-04-14

Är du barnpsykolog med erfarenhet från och framför allt stor vilja att arbeta inom första linjens psykiatri? Känner du igen dig i Mama Mias värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent? Har du stort kundfokus, är flexibel, självgående och prestigelös? Mama Mias Barnläkarmottagning (BUMM) på Karlavägen i Stockholm söker nu ytterligare en barnpsykolog för att förstärka vårt fantastiska team inom vårdval för första linjens insatser till barn och unga med psykisk ohälsa samt inom vårdval för ADHD.

Tjänsten:
På Mama Mia BUMM arbetar du på mottagningen tillsammans med övriga i teamet på BUMM bestående av barnsjuksköterskor, barnläkare och barnpsykologer.

Vårt uppdrag inom första linjens psykiatri är att behandla lindrig till måttlig psykisk ohälsa. I uppdraget ingår att erbjuda bedömning, rådgivning, behandling, föräldra- och familjesamtal, råd i föräldrarollen, psykopedagogiska insatser samt insatser individuellt eller i grupp.

Tjänsten innebär främst att arbeta med första linjens psykiatri men möjlighet finns också att arbeta med ADHD-utredningar då vi även har vårdval gällande ADHD där vi arbetar med utredningar, diagnos och behandling. Inom ADHD-uppdraget arbetar du nära Mama Mia BUMMS barnneurolog, barnpsykiater och en av våra barnsjuksköterskor.

Du ingår också i Mama Mia och To Cares psykologteam bestående av ca 7 psykologer där ni arbetar med utveckling, samverkan, handledning mm.

Din profil:
Vi söker dig som är legitimerad psykolog med minst två års erfarenhet att arbeta med barn och ungdomar utifrån KBT, gärna med erfarenhet från liknande verksamhet inom första linjens insatser, BUMM eller BUP. Erfarenhet från ADHD-utredningar är meriterande en inget krav.

Som person är du engagerad, empatisk, självgående, prestigelös, flexibel och ansvarstagande gällande både ditt arbete, kunder och verksamheten. Du känner igen dig i Mama Mias värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent. Då ditt arbete är väldigt självständigt måste du vara driven och van att själv strukturera ditt arbete. Samtidigt är det mycket viktigt att du har god samarbetsförmåga och arbetar för ditt team, mottagningen och Mama Mia.

Anställning:
Tillsvidareanställning på 75-100% enligt överenskommelse. Tillträde snarast möjligt, enligt överenskommelse.
 
Om du har frågor är du välkommen att kontakta:
HR-ansvarig Kamilla Hagel, kamilla.hagel@mamamia.se

Om mottagningen:
Mama Mia City finns i vackra lokaler på Karlavägen centralt i Stockholm. Här erbjuder vi mödravård, barnhälsovård, gynekologi, ultraljud, preventivmedelsrådgivning, cellprovtagning, husläkarmottagning och vår barn- och ungdomsmedicinska mottagning (BUMM).
Kontakt
Arbetsgivare Mama Mia
Arbetsort Stockholm
Kontaktperson Kamilla Hagel, kamilla.hagel@mamamia.se
Villkor
Yrkestitel Barnpsykolog
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-04-14
Publiceringsdatum 2019-03-06

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!