OM VENUE RETAIL GROUP
Venue Retail Group AB (Publ) är en ledande aktör inom väskor, skor och accessoarer i Sverige och Norge med totalt 123 butiker. Verksamheten drivs genom de helägda kedjorna Accent, Morris, Rizzo samt avdelningar på NK med ett utbud av egna och externa varumärken. Venue Retail Group AB (Publ) är noterat på Nasdaq OMX Stockholm [VRG B] och har sitt huvudkontor i Stockholm. Koncernen har cirka 420 medarbetare.
www.venueretail.com

Venue Retail Group söker Senior Löneadministratör

Stockholm
Sista ansökningsdag 2019-04-07

Venue Retail Group är en ledande aktör inom väskor, skor och accessoarer i Sverige och Norge med totalt 125 butiker. Verksamheten drivs genom de helägda kedjorna Accent, Morris och Rizzo, som även finns online, samt avdelningar på NK med ett utbud av egna och externa varumärken. Vår vision är att vi ska vara Nordens ledande och mest attraktiva aktör inom områdena väskor/accessoarer och skor/accessoarer med stolta medarbetare, partners och kunder.

Senior Löneadministratör 

Vi söker dig som är erfaren och kvalificerad och som vill arbeta med hela lönekedjan i ett företag som är i ständig utveckling.

Som Senior Löneadministratör har du huvudansvaret för hela löneprocessen för våra bolag i Sverige samt för de outsourcade lönerna i Norge. Tillsammans med en kollega hanterar du ca 600 svenska löner i månaden, mestadels timlöner, vi har Agda PS som lönessystem och Quinyx som schemaläggning- och tidrapporteringssystem. Du rapporterar avgifter, skatter och pensioner, tar fram statistik, skriver intyg och har kontakter med myndigheter. Du gör kontoavstämningar och har ett nära samarbete med ekonomiavdelningen i samband med bokslut. Vidare är du är systemansvarig för lönesystem och tidrapporteringssystem.

Servicen mot våra butiker är hög och du har en viktig supportfunktion för löpande lönefrågor både från Sverige och Norge.

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av att arbeta med hela löneprocessen, helst från en snabbrörlig bransch som detaljhandeln. Vi vill att du har arbetat med Agda tidigare, helst även Quinyx, och är väl insatt i de lagar, regler och avtal som reglerar lönearbetet. Du är självständig, noggrann och van att arbeta i ett högt tempo. Du har förmågan att se helheten, du ser möjligheter och kan driva arbetet framåt. Som person är du mycket serviceinriktad och har kundfokus som en viktig och naturlig del av ditt arbete.

Vi är en liten HR/lönavdelning där vi alla arbetar tillsammans och är beredda på att ta tagi i olika typer av frågor, stora som små. Du är en glad och samarbetsvillig person som ger positiv energi till dina kollegor och tycker det är viktigt med en trevlig stämning på jobbet.

Vi sitter i nya fina lokaler i Garnisonen på Karlavägen i Stockholm.

Vi erbjuder en arbetsplats med högt tempo där du får möta många spännande människor. Hos oss får du möjlighet att utvecklas och vi vill ständigt utmana oss att blir bättre. Din insats har stor betydelse och ihop med andra engagerade och stolta medarbetare får du vara med och göra skillnad. Vi strävar konstant efter att slå våra högt satta mål samtidigt som vi har riktigt roligt på vägen.

Where can we take you?

Övrigt

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, sä vänta inte med dig ansökan ( helst PDF). Varmt välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering kommer vi att använda oss av personanalystester. I samband med denna rekrytering samarbetar Venue Retail Group med Retail Recruitment och ansvarig rekryterare.

Maria Johansson

Rekryteringsansvarig

Kontakt
Arbetsgivare Retail Recruitment - Rekrytering chefer/specialister inom Retail/E-commerce/FMCG
Arbetsort Stockholm
Kontaktperson Maria Johansson, Recruiter, maria.johansson@retailrecruitment.se, 0706067646
Villkor
Yrkestitel Lönespecialist
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-04-07
Publiceringsdatum 2019-03-06

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!