Carelli Assistans är ett familjeföretag som erbjuder personlig assistans till barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning. Vi är det lite mindre assistansbolaget med ett stort personligt engagemang. Vi är verksamma över hela Sverige och anordnar personlig assistans under värdegrunden personlighet, trygghet och individen.

Arbetsledare/Personlig assistent

Göteborg
Sista ansökningsdag 2019-03-31

Arbetsledare/personlig assistent
Vi söker en arbetsledare till vår grupp, som samtidigt ska arbeta som personlig assistent. Du som söker ska ha erfarenhet av schemaläggning i aiai, dokumentation och samt vara språkrör till olika instanser som krävs inom arbetet.

Arbetet är förlagt dygnet runt med varierade pass dagtid, kväll, natt och helg. Kunden har dubbelassistans dygnet runt med 4 timmar sovande jour på natten. Erfarenhet som personlig assistent eller tidigare arbete med neuropsykiatrisk funktionsvariation (utvecklingsstörning) och sondmatning är meriterande, men inte ett krav. Vi fäster stor vikt vid dina egenskaper, personlighet och tidigare erfarenheter. För att passa för tjänsten bör du vara lyhörd, öppen och social, uppmärksam, flexibel, tycka om att vistas utomhus och förstå rollen som personlig assistent.

Tjänsten innebär även att man tar hand om kundens hem med allt vad det innebär. Sjukvårdande insatser förekommer

Som arbetsgivare kan vi erbjuda:
- Arbetsledarvode
- Friskvårdsbidrag.
- Möjligheter till vidareutbildningar


Vi har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-9.pdf 
Välj registerutdrag för LSS. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ gärna ditt registerutdrag redan idag.

ANSÖKAN
Ansökan görs endast via extern webbplats (följ länk nedan). Ansökan på annat vis kommer tyvärr ej att accepteras. Sista ansökningsdag är 2019-03-31 men rekrytering sker löpande, då vi ser att tjänsten tillsätts snarast. Välkommen med din ansökan
Kontakt
Arbetsgivare Carelli Assistans AB
Arbetsort Göteborg
Kontaktperson Carola Karlsson, Områdeschef, carola.karlsson@carelli.se
Villkor
Yrkestitel Personlig assistent
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Deltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-03-31
Publiceringsdatum 2019-03-18

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!