DH Solutions är moderna IT-pionjärer med ett totalerbjudande för lokala och globala företag inom alla branscher. Med stolta traditioner sedan 1972 är vi dessutom Hallands äldsta IT-företag. Vår styrka är gedigen erfarenhet, stort tekniskt kunnande och en kundnära arbetsmodell. Vi skapar långsiktigt kundvärde genom smarta IT-lösningar och skapar nya digitala möjligheter i en allt mer uppkopplad affärsvärld. Genom vår affär och idé vill vi ge våra kunder och samarbetspartner smarta IT-lösningar som ska genomsyras av en hållbar och effektiv utveckling. Vi jobbar långsiktigt med våra relationer och även med vårt sociala engagemang där vi är med och tar ansvar lokalt. För att värna om vår personal vill vi vara en arbetsplats där en god arbetsmiljö är i fokus.
”Smarta IT-lösningar för bättre affärer”

Verksamhetskonsult till DH Solutions

Halmstad
Sista ansökningsdag 2019-04-05

OM TJÄNSTEN

I rollen  som verksamhetskonsult för Pyramid Business Studio kommer du att driva samt utveckla lösningar med kunden och användaren i fokus, delta i implementeringsprojekt av affärssystemet samt utbilda kundens användare. I tjänsten ingår även att genomföra processkartläggningar och verksamhetsanalyser. Du kommer att tillhöra ett sammansvetsat team med höga ambitioner och mål.

VEM SÖKER VI?

För att trivas och lyckas i rollen söker vi dig som:

·       Har 3-5 års erfarenhet ifrån en liknande roll

·       Innehar god förståelse för verksamhetsprocesser

·       Innehar ett affärsmässigt förhållningssätt med kunden i fokus

·       Meriterande om du har arbetat i Pyramid Business Studio eller liknande system

För oss är din personlighet och driv att leverera bra lösningar till företagets kunder det absolut viktigaste för att lyckas och trivas i rollen hos DH Solutions. Du skall vara lösningsorienterad och engagerad i din roll där du är trygg, självgående och tar egna beslut.

VAD DU ERBJUDS

Du erbjuds en spännande tjänst i ett bolag med en familjär organisationskultur där människor månar om varandra. Företaget arbetar utefter värdeorden: Glädje, Förtroende och Innovation. De strävar ständigt mot förbättring och utveckling för att vara en hållbar och långsiktig IT leverantör, där de anställda är främsta tillgången. Personlig kompetensutveckling är en självklarhet för företagets anställda.

Varmt välkommen med din ansökan! Vi tillämpar löpande urval i rekryteringsprocessen, ansök redan idag!
Kontakt
Arbetsgivare HS Consulting
Arbetsort Halmstad
Kontaktperson Heléne Stigsson, helene@hs-consulting.se, 0733816804
Villkor
Yrkestitel Verksamhetskonsult
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Körkort Personbil
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-04-05
Publiceringsdatum 2019-03-05

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!