Välkommen till ett världsledande företag som tillverkar och säljer högpresterande hörselskydd. Sordin har mer än 30 års erfarenhet av att utveckla, tillverka och sälja personlig skyddsutrustning ovan hals. Vi är en global leverantör och det naturliga valet för professionella användare med höga förväntningar på kvalitet och teknik.

Vårt sortiment består av olika modeller av hörselskydd, såväl passiva som elektroniska med funktioner som FM-radio och aktiv dämpning. Produkterna utvecklas kontinuerligt, ofta i samarbete med våra kunder.

Vi har FoU, testlaboratorier och produktion i Vikmanshyttan och Värnamo. Därutöver har vi ett stort antal distributörer och återförsäljare runt om i världen som erbjuder våra produkter till slutanvändare. Våra 90 medarbetare, alla med hög kompetens, kvalitetstänkande och produktkunskaper, utgör grunden för vår verksamhet.

Sordins produkter lämpar sig för alla kunder som kräver högkvalitativt passivt eller aktivt hörselskydd. Vi arbetar med globala kunder som Husqvarna, MSA Safety och tidigare 3M.

Läs mer om oss på:
http://www.sordin.com/

Kvalitetschef till SORDIN Vikmanshyttan

Hedemora
Sista ansökningsdag 2019-04-14

Om tjänsten som Kvalitetschef
I vår spännande tjänst kommer du att få driva vårt arbete med ständiga förbättringar i enlighet med Sordins mål och visioner. I rollen ingår det att utveckla och underhålla vårat ledningssystem och att ansvara för att organisationens arbete sker enligt standarden ISO 9001:2015. Du blir en nyckelperson i organisationen och fungerar som ett strategiskt stöd till ledningsgruppen.Vi arbetar i affärssystemet Monitor.

Arbetsuppgifter som dessutom ingår i denna tjänst:
  • Leda och utveckla kvalitetsarbetet
  • Initiera och samordna förbättringsarbete
  • Utvärdering och uppföljning av verksamheten
  • Planera och genomföra regelbundna revisioner
  • Hantera avvikelser samt kontinuerligt förbättra effektivitet och funktion
  • Samverkan med kunder och leverantörer
  • Koordinera frekventa kundaudits, även internationella
Det händer så otroligt mycket spännande i våra företag just nu då vi fortsätter att rusta, satsa och bygga för framtiden. Vi söker dig som ser möjligheter, älskar utveckling och vill förverkliga dessa delar tillsammans med oss.

Din profil
För att bli framgångsrik i den här tjänsten behöver du vara en person som är strukturerad, noggrann och utvecklingsorienterad. Du trivs med ansvar och gillar att arbeta både strategiskt och operativt. Som ledare tycker du att det är viktigt att teamet når sina uppsatta mål tillsammans. Vidare är du pedagogisk och kan involvera teamet och hela företaget i utvecklingen av kvalitetssystemet. Du har ett öga för detaljer, får saker att hända och tar ansvar för resultatet. För att passa i rollen sätter du dig lätt in i nya frågeställningar med en hög analytisk förmåga samtidigt som du är kvalitetsmedveten. Du ska dels kunna arbeta självständigt men också vara initiativrik samt fungera drivande i de processer du involveras i.

Ditt öppna och utåtriktade arbetssätt bidrar till att samarbetet med dina kollegor fungerar väl. Kvalitet är centralt och det är av stor betydelse för dig att alltid göra ett professionellt jobb. Du tycker om att jobba med människor och du strävar alltid efter att skapa förutsättningar för dig själv och dina kollegor. Ditt engagemang och din vilja att utvecklas gör att du fungerar som en förebild och kulturbärare vilket medverkar till att dina kollegor trivs och vill vara en del av ditt ledarskap.

Kvalifikationer
Dina erfarenheter, egenskaper och ditt engagemang är det absolut viktigaste för oss. Du har erfarenhet från liknande uppdrag men känner dig nu redo för nya utmaningar tillsammans med oss. Vi söker dig som har lämplig akademisk utbildning inom det tekniska eller naturvetenskapliga utbildningsområdet eller har annan utbildning i kombination med arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Meriterande är erfarenhet från tillverkande industri med en god förståelse för produktionsprocesser och kvalitetskontrollarbete. Du kommunicerar väl i både tal och skrift såväl på svenska som på engelska samt är en van användare av affärssystem och Office-paketets programvaror.

Vi erbjuder dig
En spännande, rolig och utvecklingsbar tjänst på en trivsam arbetsplats med god sammanhållning. För oss är det också viktigt att du känner dig stolt över det företag som får din tid och ditt engagemang, att du gillar dina arbetsuppgifter och att du tycker att det är kul och trivsamt att vara tillsammans med oss på dagarna. Varmt välkommen med din ansökan.
Kontakt
Arbetsgivare HR Dalarna
Arbetsort Hedemora
Kontaktperson Johan Bergvik, HR Dalarna, johan@hrdalarna.se, 070-652 90 80
Per Männikkö, HR Dalarna, per@hrdalarna.se, 070-592 90 80
Villkor
Yrkestitel Kvalitetschef till SORDIN Vikmanshyttan
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-04-14
Publiceringsdatum 2019-03-14

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!