Consultify är företaget för dig mellan 18 och 30 år som vill komma direkt in på ett företag.
Där får du visa vad du går för mitt i hetluften, istället för att bli ett namn på ett cv som bara hamnar på hög.
Vi är ett personalförmedlings- bemannings- och entreprenadföretag som brinner för att få ut ungdomar i givande och stimulerande jobbmöjligheter, bygga på cv:et, knyta kontakter och till slut få en fast anställning.
Vi har huvudkontoret i Kalmar men finns även i Växjö, Karlskrona.
Consultify är företaget som skapar riktiga jobb för Sveriges ungdomar!

Truckförare - Tingsryd - Utåtriktad med truckkort?

Tingsryd
Sista ansökningsdag 2019-03-31

Om företaget
Har du Truck- kort och vill jobba på terminal i ett lagom stort företag som tar hand om sina anställda?
Företaget är Nordens ledande tillverkare av hushållsprodukter som gör livet enklare för kunden.

Idag har företaget kunder i 40 länder på fyra kontinenter. Företaget äger tre egna fabriker och lanserar en mängd funktionella produkter varje år. Gruppens varumärken inbegriper SmartStore (förvaringsboxar), GastroMax (köksprodukter) och ett stort urval av produkter för hemmet och trädgården.

Företaget satsar mycket på kvaliteten, säkerheten och designen på sina produkter, samt i hållbara tillverkningsmetoder. Alla dessa områden utvecklas kontinuerligt. Företaget är certifierat enligt ISO 14001:2015 och ISO 9001:2015. Det innebär att man, inom ramen för vad som är tekniskt och ekonomiskt möjligt, kommer att bidra till ett ekologiskt hållbart samhälle. Målet är att göra vardagen enklare för kunderna med hjälp av praktiska och hållbara hushållsprodukter.
Företaget utformar sina produkter för att göra vardagen enklare och njutbar, enligt filosofin att det praktiska är vackert.

 
Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta som bl.a Truckförare i 2-skift samt förekommande uppgifter inom Lagerverksamheten. I huvudsaklig utsträckning kommer dina arbetsuppgifter att handla om terminalarbete och rapporter genom vårt IT-system, vilket är integrerat i våra olika truckar. Du kommer bland annat att köra motviktstruck och plocktruck, och förväntas ha rätt kunskap och kort för maskinerna. Helger förekommer. Företaget utbildar personalen i samband med integreringen i jobbet. - Terminalarbete
- Motviktstruck
- Plocktruck

Erfarenhet och personliga egenskaper
I rollen som lagerarbetare känner du igen dig som en person med goda sociala förmågor, ser saker som att komma i tid och upprätthålla en god stämning bland arbetskamrater samt kunder som en självklarhet. Du är självgående, lättlärd, utåtriktad och har inga problem att ta egna initiativ. Du kan ta eget ansvar och är inte rädd för att ta oväntade situationer med en säkerhet på dig själv.
Du planerar ditt arbete effektivt, är organiserad och prioriterar väl för att utföra ett proffsigt arbete. Företaget lägger stor vikt vid personlig lämplighet.Krav
- B-Körkort
- Självgående
- Socialkompetens
- Svenska i tal o skrift
- Truck

Meriterande
- Erfarenhet från yrket sen tidigare  
Då urval kommer ske löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt
Välkommen med din ansökan!
http://39350
Kontakt
Arbetsgivare Consultify
Arbetsort Tingsryd
Villkor
Yrkestitel Truckförare
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Körkort Personbil
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-03-31
Publiceringsdatum 2019-03-05

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!