Nämndemansgården i Sverige AB är ett av Skandinaviens äldsta och största företag som bedriver behandling, rådgivning samt utbildning gällande alkohol- och drogproblematik. Nämndemansgården är idag rikstäckande och har ca 250 medarbetare.

Stockholm söker Behandlare på 50%

Stockholm
Sista ansökningsdag 2019-03-31

Nämndemansgårdens Rehabcenter i Stockholm är centralt beläget och erbjuder öppenbehandling i grupp eller enskilt. Vi behandlar alkohol, drog och spelberoende. Våra tjänster består även av rådgivning och utbildning till chefer, socialtjänst, företagshälsovård och enskilda samt anhörigstöd. Vi erbjuder även efterbehandling till de som gjort sin grundbehandling på någon av våra andra enheter i landet.

 

Vi erbjuder en individuellt anpassad behandling som grundas i den initiala bedömningen. Precis som Nämndemansgårdens övriga behandlingar bygger dessa program på väl beprövade behandlingsmetoder. Vi arbetar både utifrån tolvstegsbaserade insatser, psykoterapi och KBT (kognitiv beteendeterapi) och MI (motiverande samtal).

 

Som behandlare inom Nämndemansgården kommer Du att arbeta tillsammans i ett team med patienten i fokus. Du kommer att ansvara för behandlingsupplägg, genomförandeplaner och dokumentation.

Behandlingen sker både i grupp och enskilt och är en central del av arbetet. Du som behandlare har en helhetssyn i patientarbetet liksom i de processer som uppstår för varje enskild individ.

 

Arbetet bygger på KBT och på 12-stegsfilosofin så vi ser gärna att du har utbildning och/eller erfarenhet av dessa, samt att Du har en relevant akademisk examen. Du behöver ha flera års erfarenhet av att leda grupper, hålla föreläsningar och du behöver kunna arbeta självständigt men även kunna skapa en stark teamkänsla. Vi ser gärna att du har utbildning inom spelberoende

 

Viktiga egenskaper är förmågan att skapa varaktiga relationer och att ha ett professionellt förhållningssätt gentemot patienter och uppdragsgivare. Tjänsten är till att börja med 50 %, men kan eventuellt övergå till en heltidstjänst då vi befinner oss i en expansionsfas.


Intervjuer sker löpande.
Kontakt
Arbetsgivare Nämndemansgården
Arbetsort Stockholm
Kontaktperson Christina Larsson, Platschef, christina.larsson@namndemansgarden.se
Villkor
Yrkestitel Behandlare
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet 6 månader eller längre
Arbetstid Deltid
Lönevillkor Fast
Körkort Personbil
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-03-31
Publiceringsdatum 2019-03-04

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!