Specsavers är världens största privatägda optikerföretag och grundades 1984 av optikerparet Doug och Mary Perkins.
Sedan starten har Specsavers fortsatt sin expansion och tagit klivet från att vara en brittisk angelägenhet till att först bli europeiskt och sedan globalt. Nu är Specsavers etablerat i Storbritannien, Irland, Holland, Sverige, Norge, Danmark, Finland, Spanien, Australien och Nya Zeeland.

I dagsläget har Specsavers drygt 1500 butiker runt om i världen med fler än 30 000 medarbetare varav 500 personer på huvudkontoret på Guernsey och fler än 200 anställda på de olika landskontoren.

Under de senaste åtta åren har företagets brittiska verksamhet fått utmärkelsen ”Most trusted brand of optician’s” av läsarna till Readers Digest.

Specsavers Frölunda Torg söker säljare

Göteborg
Sista ansökningsdag 2019-03-31

Om rollen
Detta är en mycket framträdande roll där du är viktig för kundens upplevelse.  Du får också en perfekt position för att lära dig verksamheten och vad som är viktigt för Specsavers.

Tjänsten som vi söker säljare till är tillsvidareanställning på 70%, med omgående eller enligt ö.k

Kunderna i första hand
Vi söker inte alltid efter tekniska kunskaper eller erfarenhet av optik. För det vi verkligen vill ha är medarbetare som bryr sig om kundresan och att den blir bra. Miljön i våra butiker är en aktiv detaljhandel med mycket kunder.

Så den som tycker det är viktigt med fantastisk kundservice och trivs med teamwork skulle passa in perfekt. Ingen dag är den andra lik. Ena minuten kanske du hjälper en kund att välja de perfekta bågarna och i nästa ögonblick går ni tillsammans igenom vår tydliga prisstruktur.

Som optikerassistenten är man ofta den första medarbetaren våra kunder möter när de kommer in i butiken. Därför är detta en viktig roll för att göra ett gott första intryck.

Under hela din tid hos Specsavers får du all den utbildning och träning som du behöver för att kunna växa i din aktuella roll och förbereda dig för kommande steg på den karriärväg du väljer. 

Ansökan
I samband med denna rekrytering samarbetar Specsacvers med Retail Staffing där ansvarig rekryterare är Daniel Gustafsson.

Låter detta intressant? Skicka din ansökan genom att klicka på ”ansök här”.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Daniel Gustafsson

Rekryteringsansvarig

Kontakt
Arbetsgivare Retail staffing - Bemanning&Rekrytering inom Butik/E-commerce/Event/Pop-Up/Kundtjänst
Arbetsort Göteborg
Kontaktperson Daniel Gustafsson, Retail Store Recruiter, daniel.gustafsson@retailstaffing.se, 0739177959
Villkor
Yrkestitel Säljare
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Deltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-03-31
Publiceringsdatum 2019-03-04

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!