Hedemora Energi AB är ett lokalt energibolag som ägs 100 % av Hedemora kommun. Vi är en koncern med två dotterbolag, Hedemora Kraft och Värme AB samt Hedemora Elnät AB. I moderbolaget distribuerar vi fjärrvärme och stadsnätstjänster. Vi producerar och distribuerar dricksvatten, omhändertar och renar avloppsvatten samt transporterar och behandlar avfall.

I Hedemora Kraft och Värme AB sker koncernens fjärrvärme- och elproduktion. Hedemora Elnät AB distribuerar elenergi. Hos oss på Hedemora Energi har vi också vår egen kundtjänst, support samt ekonomiavdelning. Sammanlagt är vi 60 duktiga medarbetare på vårt fina företag och vi omsätter 200 miljoner. Vi brinner för att både medarbetare och kunder ska trivas tillsammans med oss. Vi vill bidra till en bygd med framtidstro, där människor och näringsliv utvecklas tillsammans i en god miljö.

Nu söker vi dig som vill arbeta med drifts och underhållsfrågor till gruppen Elnät. Vi arbetar alltid med fokus på att säkerställa leveransen till kunden och därmed att nå företagets vision, nöjda kunder - idag och imorgon

Drifts- och underhållsansvarig till Hedemora Energi

Hedemora
Final application date 2019-08-04

Din nya tjänst

För att vi tillsammans ska kunna fortsätta att göra alla våra kunder lika nöjda behöver vi nu rekrytera en Drifts- och underhållsansvarig till oss på Hedemora Energi. Du kommer att arbeta inom Hedemora Elnäts distributionsområde med eldistributionsanläggningar. Anläggningarnas spänningsområde är 0,4 till 24 kv. Det är en rolig, variationsrik och viktig tjänst med arbetsuppgifter som omfattar:

  • Hantering av för- och färdiganmälan av nyanslutningar
  • Underhållsplanering
  • Avbrottsplanering
  • Driftsansvar
  • Nätberäkningar
  • Underhålla och uppdatera data i vårt driftövervakningssystem
  • Kommunikation med kunder och andra intressenter vid generella driftsfrågor 

Som Drifts- och underhållsansvarig kommer du också medverka i utformningen av elnätet och vid behov stödja övriga delar av organisationen samt utveckla arbetssätt, processer, metoder och verktyg. Tillsammans med dina arbetskamrater hittar ni bästa lösningarna utifrån kvalitet och elsäkerhet. Schemalagd beredskap kan komma att ingå i tjänsten.

Vi söker dig som dels vill utvecklas tillsammans med oss men som också vill bidra till att göra oss ännu bättre. Du vill vara en del av oss och vår framtid!


Din profil

Vi är väldigt intresserade av dina erfarenheter och personliga egenskaper. Dessa i kombination med ditt engagemang blir tre viktiga faktorer som gör att vi kommer trivas med varandra.

Vi söker dig som har Elkraftsingenjörs- eller Driftingenjörsutbildning på högskolenivå eller har annan teknisk utbildning i kombination med arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi tror att du blir särskilt lyckosam om du har erfarenhet från liknande uppdrag. Meriterande är om du har kunskaper inom ESA 14, Bas-P/U, EBR samt kunskaper inom nätinformationssystem (NIS-system) och erfarenhet av driftövervakningssystem. Du är kunnig och har ett starkt engagemang för både människor, affärer och resultat. Du är van att på ett bra sätt arbeta mål- och resultatinriktat.

Ditt öppna och utåtriktade arbetssätt bidrar till att samarbetet med kollegor fungerar väl. Kvalitet är centralt och det är av stor betydelse för dig att alltid göra ett professionellt jobb.

Att du har goda IT-kunskaper och dagligen använder dator och telefon som arbetsredskap tar vi som en självklarhet. Av elsäkerhetsskäl krävs att du har god förmåga att kommunicera muntligt och skriftligt på svenska. B-körkort är ett krav. Extra meriterande om du har BE-körkort. 

Vår bransch är i ständig utveckling och vi strävar alltid efter att ligga i framkant. Vi värdesätter att våra medarbetare har en vilja att ständigt lära och vidareutveckla sig själva. Vi erbjuder goda möjligheter till vidareutveckling.

Vi erbjuder dig

En spännande, rolig och varierad tjänst på en trivsam arbetsplats tillsammans med kompetenta kollegor. Vi på Hedemora Energi tycker det är viktigt att ge goda förutsättningar för ett långt och hållbart arbetsliv så vi erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag till alla våra medarbetare.

För oss är det också viktigt att du känner dig stolt över det företag som får din tid och ditt engagemang, att du gillar dina arbetsuppgifter och att du tycker att det är kul och trivsamt att vara tillsammans med oss på dagarna. Varmt välkommen med din ansökan.
Contact details
Employer HR Dalarna
Workplace Hedemora
Contact Per Männikkö, HR Dalarna, per@hrdalarna.se, 070-592 90 80
Johan Bergvik, HR Dalarna, johan@hrdalarna.se, 070-652 90 80
Terms
Job Title Drifts- och underhållsansvarig till Hedemora Energi
Type of employment Permanent employment
Length Permanent employment
Working hours Full-time
Wage conditions Fixed
Drivers licence Car
Application
Final application date 2019-08-04
Date of publication 2019-06-26

Know someone who is suitable for this job? Tell them!