Lideta är ett vårdbolag med verksamhet inom mödrahälsovård, primärvård och företagshälsovård i Stockholm och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambition att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Vi finns på 20 geografiska platser och har idag cirka 140,000 patienter. I Lideta ingår också vårdkoncernen MamaMia.

MamaMia är idag Skandinaviens enskilt största privata kvinno- och barnhälsomottagning. MamaMia erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa vårdtjänster inom öppenvård för alla människor i alla åldrar.

Lideta växer både genom förvärv av enskilda vårdenheter samt genom en kontinuerlig utökning av verksamheten på respektive ort. De sista åren har företaget också investerat mycket i olika digitala initiativ med målet att ge öka tillgängligheten för Lidetas patienter.


Distriktssköterska/ Sjuksköterska till Solklart Vård i Bjuv

Helsingborg
Sista ansökningsdag 2019-03-24

Vi söker dig som är distriktssköterska / sjuksköterska. Vill du vara med och arbete tillsammans med oss på vår fina vårdcentral Solklart Vård i Bjuv? Hos oss får du en stabil arbetsgivare och kompetenta kollegor som värdesätter arbetsglädje!

Dina arbetsuppgifter:
Du kommer att arbeta med mottagningsarbete, telefonrådgivning, tidbokning och triagering. Vi arbetar med journalsystemet PMO, vilket är meteriterande om du arbetat med sedan tidigare.

På vårdcentralen har vi diabetesmottagning, äldremottagning, astma och KOL och  hypertonimottagning.

Din profil:
Vi söker en kompetent och positiv distriktssköterska /sjuksköterska och ser gärna att du har erfarenhet av primärvård sedan tidigare. Vi lägger stor vikt att du tillsammans med dina kollegor bidrar till ett öppet och positivt arbetsklimat. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har lätt för att arbeta självständigt samt har en god samarbetsförmåga med de övriga i teamet. Självfallet har du alltid patienten i fokus och du värnar om ett gott bemötande både i telefon och i det personliga mötet.

Vi erbjuder dig:
Vi erbjuder dig en stabil arbetsplats. Vår syn på primärvård är att vi arbetar tillsammans med samtliga kompetenser och där alla delar är lika viktiga. Vi ser det som en självklarhet att du vill vara med och bidra med arbetsglädje!

Anställning och ansökan:
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 100%. Tillträde enligt överenskommelse. Du kommer arbeta på vår fina vårdcentral Solklart Vård i Bjuv. Urval och intervjuer sker löpande.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta:
Verksamhetschef Mona Andersson, 0708-255020 eller bitr Vc Annette Andersson, 0708-255001 alternativt HR-ansvarig Emelie Hägerström emelie.hagerstrom@lideta.se


Om vårdcentralen:
Solklart Vård i Bjuv är den lilla vårdcentralen med dom stora möjligheterna. Personalgruppen består av 17 personer och vi har samtliga kompetenser som krävs för en framgångsrik primärvård. Vi har 5000 listade patienter. För mer information: http://solklartvardibjuv.se/

Vi ser fram emot din ansökan!
Kontakt
Arbetsgivare Lideta Hälsovård
Arbetsort Helsingborg
Kontaktperson Emelie Hägerström, HR, emelie.hagerstrom@lideta.se, 0709-705185
Villkor
Yrkestitel Sjuksköterska
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-03-24
Publiceringsdatum 2019-03-01

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!