Enerco är idag ca 400 anställda inom teknik och underhållsnära tjänster. Vi är en bred industripartner för den svenska basindustri. Vi verkar inom bland annat: Stål-, papper & massa-, process-, energi-, läkemedel- och fordonsindustrin. Våra verksamheter finns i Gävle, Sandviken, Hofors, Ludvika, Avesta, Borlänge, Horndal och Södertälje men vi genomför projekt både i Sverige och internationellt.
Enerco satsar nu vidare för framtiden och söker därför kompetenser inom flera områden. www.enerco.se

Industrimekaniker för Sandviken

Sandviken
Sista ansökningsdag 2019-04-04

Vår verksamhet 
Enerco är leverantör till flera av regionens största industrier. Ett sommarjobb hos Enerco är en fot in hos ett av Sveriges snabbast växande industriföretag. Sedan starten 2015 har vi vuxit med över 100 medarbetare per år och närmar oss nu ca 400 medarbetare. Vi söker nu fler drivna medarbetare som vill följa med oss på den här resan. Ansök nu och börja din resa med oss!

Vi söker
Dig som är positiv samt eftersträvar en god fysisk kondition och hälsa. Du behöver uppskatta att jobba i en verksamhet med högt tempo och i en arbetsgrupp med stark laganda. Du tar ansvar för dig och dina kollegors säkerhet och arbetar alltid för en god och trivsam arbetsmiljö. Enerco sätter din och dina kollegors hälsa främst och företaget arbetar aktivt med att upprätthålla en bra och säker arbetsmiljö. Därav är det av stor vikt att du delar dessa värderingar.

Arbetsuppgifter
Arbetet är fokuserat mot underhåll, renoveringsarbeten, reparationer, nyinstallationer och maskinmontage. Uppdragens art består av både akuta och förebyggande åtgärder. Det här jobbet riktar sig primärt mot vår största industrikund i Sandviken men arbete hos andra kunder kan förekomma. 

Kvalifikationer och egenskaper
- Engagerad
- Noggrann
- Analytisk
- Driven
- Initiativtagande
- Ansvarsfull 
- Kundfokuserad
- Brinner för förbättringar

 Du har kunskap/erfarenhet från mekaniskt underhåll och/eller svetsarbeten.
 Krav: Körkort behörighet B.

Vi söker i första hand dig som vill ha ett sommarjobb.
Tillsättning av tjänsten sker löpande.

Vi tar endast emot ansökningar via länken i annonsen och där du kan ladda upp ditt cv. Vi tar tyvärr ej emot e-post eller brevansökningar
Kontakt
Arbetsgivare Enerco Group AB
Arbetsort Sandviken
Kontaktperson Joakim Balkefors, Rekryteringsansvarig, joakim.balkefors@enerco.se, 076-2007699
Villkor
Yrkestitel Underhållsmekaniker
Anställningsform Behov / tim
Varaktighet Sommarjobb
Arbetstid Varierande
Lönevillkor Rörlig
Körkort Personbil
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-04-04
Publiceringsdatum 2019-03-05

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!