Jula är ett framgångsrikt och expansivt företag som erbjuder hemmafixare och proffs ett attraktivt sortiment till låga priser. Expansion är en tydlig del av Julas vision, här erbjuds goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Jula finns idag i Sverige, Norge och Polen.

Produktkommunikatör till Julas EMV-avdelning

Skövde
Sista ansökningsdag 2019-03-24

Produktkommunikatör till Julas EMV-avdelning
Julas EMV-avdelning arbetar både strategiskt och operativt med utvecklingen av Julas egna varumärken. Avdelningens arbete ska bidra till en positiv helhetsupplevelse av Julas egna produkter och varumärken som leder till fler nöjda kunder, ökad försäljning och ökad lönsamhet.
 
Detta gör du som produktkommunikatör på Julas EMV-avdelning
Som produktkommunikatör på Julas EMV-avdelning kommer du både arbeta med att analysera våra egna produkter utifrån ett kommunikativt perspektiv samt att skriva texter till våra förpackningar. Ditt analysarbete ska tydliggöra vad som behöver kommuniceras om produkten och i vilken prioritetsordning. Detta kommer sedan ligga till grund för textproduktion till förpackning, förpackningsdesign och annan kommunikation av produkten. Ditt arbete ska bidra till att våra kunder upplever att det är lätt att välja rätt produkt utifrån sina behov och att produktens unika fördelar blir tydliga.
 
I ditt dagliga arbete kommer du som produktkommunikatör ha en viktig roll i produktutvecklingsprocessen. Du kommer arbeta nära våra affärsområden samt flera andra avdelningar inom Jula. Som produktkommunikatör kommer du vara en del av Julas EMV-avdelning i vår inköpsorganisation och rapportera till EMV-chef.

Det här är din bakgrund och dina erfarenheter
Vi ser det som ett krav att du har dokumenterad erfarenhet från liknande uppdrag med kommunikation av produkter, både på en strategisk och operativ nivå. Vi tror att du har en högskoleutbildning inom marknadsföring, kommunikation  försäljning eller annan utbildning som är relevant för uppdraget.
 
Det är meriterande om du har dokumenterad erfarenhet av:
  • Försäljning
  • Sortimentsarbete
  • Projektledning och samverkan med andra avdelningar för att skapa en helhet
Det här är du som person
För att lyckas i din roll behöver du vara kommunikativ och ha ett stort säljfokus. Du har lätt att förstå vad kunden vill veta om olika produkter för att kunna fatta ett köpbeslut. Vi ser det som en förutsättning att du är en lagspelare som kan skapa rätt förutsättningar för andra roller i teamet genom ditt arbete.
 
För att lyckas i rollen krävs också att du drivs av en vilja att ständigt utvecklas och göra det som är bra ännu bättre. Du behöver vara strukturerad och samtidigt trivas med att arbeta operativt med ett högt tempo. Du behärskar engelska mycket väl i både tal och skrift.

Bra att veta
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning med placering på Julas huvudkontor i Skara.
 
Så här Söker du
Om du känner att du passar för denna roll så tveka inte att söka direkt, gärna i PDF-format via länken nedan då vi håller intervjuer löpande och rekryteringen kan komma att avslutas i förtid! Sista ansökningsdagen är 24/3 2019.

Frågor om rekryteringen besvaras av Lars Eliason, 0708-38 78 43, lars.eliason@retailrecruitment.se

Lars Eliason

Rekryteringsansvarig

Kontakt
Arbetsgivare Retail Recruitment - Rekrytering chefer/specialister inom Retail/E-commerce/FMCG
Arbetsort Skövde
Kontaktperson Lars Eliason, Senior Recruiter, lars.eliason@retailrecruitment.se, +46 70-838 78 43
Villkor
Yrkestitel Produktkommunikatör
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-03-24
Publiceringsdatum 2019-02-27

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!