Netto Marknad Sverige AB är en del av Salling Group, Danmarks största retailkedja med över 50 000 anställda och verksamhet i fyra länder. 2002 öppnade den första Nettobutiken i Sverige. Idag har vi mer än 160 butiker i Sverige och fortsätter att växa i intensiv takt med vår omfattande expansionsplan. Oavsett var i organisationen du befinner dig jobbar vi för att varje dag ge våra kunder de bästa möjliga varorna, till det lägsta möjliga priset och på bästa möjliga sätt.

Netto söker Löneadministratör till huvudkontoret i Falkenberg

Varberg
Sista ansökningsdag 2019-03-25

Är du sugen på en nystart i karriären eller vill vidga dina vyer? Ta chansen att bli en del av ett företag med höga ambitioner, stor passion och hög förändringsbenägenhet!

Vårt glada och kompetenta löneteam på 3 personer behöver nu utökas med ytterligare en kollega!

Din roll som Löneadministratör
Som Löneadministratör arbetar du brett med allehanda löneuppgifter såsom genomförande av kontroller och avstämningar, tolkning av gällande kollektivavtal, hanterar anställningsavtal, arkivering och annat traditionellt lönearbete. Du kommer även ta fram statistik, arbeta med rapportering, lönekartläggning, vara delaktig i lönerevision med mera.


Vi söker dig som
Har en relevant utbildning inom Löneadministration eller motsvarande
Har goda kunskaper i Officepaketet, speciellt i Excel
Är duktig på att prioritera, gillar utmaningar och ett högt tempo
Är ansvarsfull, noggrann, självständig och har ett sinne för detaljer
Kan tala och skriva obehindrat på svenska och engelska

Om du har tidigare arbetslivserfarenhet från detaljhandel är detta meriterande. Det är även meriterande om du har erfarenhet av systemen Agda och TimePlan samt om du arbetat med Handels kollektivavtal.

Vi erbjuder dig
•  Ett lärorikt arbete med stora utvecklingsmöjligheter
•  En plats i ett engagerat team med familjekänsla
•  Tysta stunder och lugn och ro… nej vi skojar bara, hos oss är det alltid fullt ös!
 
Du får dessutom chansen att bli en del av ett företag som strävar efter hög integritet, tävlingsanda, effektivitet och förändringsbenägenhet. Vi drivs av önskan att förbättra vardagen för våra kunder, medarbetare och vårt samhälle. Om du delar våra ambitioner och vill bli en del i vår Nettofamilj är du välkommen att skicka in din ansökan.

Övrigt
Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid med start omgående eller enligt överenskommelse. Urvalet sker löpande varpå vi uppmuntrar dig till att söka snarast möjligt. I samband med denna rekrytering samarbetar Netto med Retail Recruitment. Frågor besvaras av rekryteringskonsult, Malin Karlsson.
Vi tillämpar individuell lönesättning. Vänligen ange löneanspråk.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Urvalet sker alltid löpande. Vi uppmuntrar därför sökande att skicka ansökningshandlingar snarast möjligt.


Varmt välkommen med din ansökan!
Kontakt
Arbetsgivare Retail Recruitment - Rekrytering chefer/specialister inom Retail/E-commerce/FMCG
Arbetsort Varberg
Kontaktperson Malin Karlsson, Recruiter, malin.karlsson@retailrecruitment.se, 0705 - 08 43 40
Villkor
Yrkestitel Löneadministratör
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-03-25
Publiceringsdatum 2019-02-27

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!