Duse Udde Camping är en del av Svenska Campingpärlor, en växande kedja av välskötta campinganläggningar runt om i Sverige. Tillsammans erbjuder de ett brett utbud av boende, mat, aktiviteter och underhållning, med gästen i centrum.
Duse Udde Camping är en riktig pärla vid en av Vänerns vackraste stränder. Med 350 platser för tält, husvagn och husbil, 49 stugor, Närbutik, Restaurang och all tänkbar service.

Vaktmästare till Duse Udde Camping sommaren 2019

Säffle
Sista ansökningsdag 2019-04-30

Vi söker nu medarbetare till vaktmästeriet på Duse Udde Camping sommaren 2019
 
Arbetsuppgifter
Vi söker nu vaktmästare både dag och kväll samt helger på våra campingar. Arbetsuppgifterna består av reparation av inventarier i 49 stugor samt 2st servicehus samt latrintömning, städa och sortera i återvinningstationen, sopa/städa golfbanan, underhåll på kanoter/båtar, tömma sopor på anläggningen samt plocka upp skräp, Kontrollera att dygnsgäster följer uppställningsreglerna, hjälpa gäster att lösa problem, och diverse förekommande arbetsuppgifter som kan förekomma

Personliga egenskaper
Som medarbetare hos oss behöver du vara serviceinriktad och alltid sträva efter att ge våra gäster den bästa helhetsupplevelsen. Som person är du positiv, ansvarstagande, stresstålig, har lätt för att samarbeta, och har förståelse för att alla arbetskamrater är värdefulla. Du har god struktur i ditt arbete, ordning och reda runt om dig.

Kvalifikationskrav
Serviceinriktad och social. Erfarenhet av tidigare arbete som vaktmästare är meriterande, men inte ett krav. Du kan hantera stress och stressade situationer på ett bra och arbetsamt sätt. Lösningsorienterad, flitig och mångsyssleri är goda egenskaper för denna tjänst. Körkort är ett krav.

Språk krav
Svenska och Engelska. Tyska och/eller holländska är meriterande.

Varaktighet
Säsongsanställning med start från juni t.om augusti
 
Skicka ansökan via länken. Rekrytering sker löpande och kan komma att avslutas innan den sista april.
Kontakt
Arbetsgivare Svenska Campingpärlor AB
Arbetsort Säffle
Villkor
Yrkestitel Vaktmästare
Anställningsform Visstid
Varaktighet Sommarjobb
Arbetstid Schemalagd
Lönevillkor Fast
Körkort Personbil
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-04-30
Publiceringsdatum 2019-02-26

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!