Partyland är en framgångsrik amerikansk butikskedja som funnits sedan 1984, med butiker världen över. I en Partyland-butik finner man alla tänkbara partyartiklar för alla åldrar och alla typer av fester. Partyland etablerade sin första butik i Sverige 2006 i Malmö och har sedan dess fortsatt att framgångsrikt etablera sig på attraktiva lägen och det finns idag 21 st butiker i Sverige.

Partyland Borlänge söker vice butiksansvarig

Borlänge
Sista ansökningsdag 2019-03-31

För dig som vill ha en spännande utmaning och känner dig redo att ta ansvar för att leverera kundservice och försäljning på högsta nivå kommer detta vara ett perfekt jobb. 

Vice butiksansvarigrollen innebär bland annat:
  • Personal- och resultatansvar för butiken när butikschef inte är på plats
  • Tillsammans med butikschefen och övrigt personal aktivt bidra med att driva försäljningsarbetet.
  • Assisterar butikschefen i driften
Du är också med och bidrar till att butiken är i sin ordning, arbetar med skyltning efter årets högtider samt att du har det yttersta ansvaret för att kunderna blir väl bemötta. I arbetet ingår också att ge förslag på beställningar, boka in varor och lägga in dem i kassasystemet, göra offerter för företagsevent och vara en kreativ ballongdekoratör. Det sistnämnda är en viktig bit inom Partyland så det gäller att du vill gå helhjärtat in för detta! Vi har interna utbildningar för att komma igång som ballongdekoratör och sedan är det upp till dig att vara kreativ, idérik och vilja utvecklas.

Vi söker dig som:
känner igen dig i ovanstående roll och som har erfarenhet av butiksdrift i en ledarroll. Du sporras av nya dagliga utmaningar och drivs av att analysera och överträffa resultat. Du är en erfaren säljare och har en inställning och ett intresse i att våra besökare är dom viktigaste personerna vi möter. Du känner dig bekväm med mycket eget ansvar och egen arbete.

Vidare ser vi gärna att du har ett öga för både detaljer och helhet samt har en god planeringsförmåga. Du har en kreativ ådra med känsla för färg och form och kan texta snyggt. Viktigt är också att du är en teamorienterad person med enastående social och kommunikativ förmåga. Vidare önskar vi att du brinner för försäljning, kundservice och att arbeta tillsammans mot uppsatta mål. Ett stort plus är att du har körkort och att du behärskar engelska i både tal och skrift.

Anställningsformen är en tillsvidareanställning på 70%. Tillträde är omgående eller enligt ö.k.

I samband med denna rekrytering samarbetar Partyland med Retail Staffing.

Vänta inte med att skicka oss din ansökan då vi rekryterar fortlöpande och tillsättning kan ske innan ansökningstiden löpt ut. Sök via vår hemsida, vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen till Partyland!

Daniel Gustafsson

Rekryteringsansvarig

Kontakt
Arbetsgivare Retail staffing - Bemanning&Rekrytering inom Butik/E-commerce/Event/Pop-Up/Kundtjänst
Arbetsort Borlänge
Kontaktperson Daniel Gustafsson, Retail Store Recruiter, daniel.gustafsson@retailstaffing.se, 0739177959
Villkor
Yrkestitel Vice butikschef
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Deltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-03-31
Publiceringsdatum 2019-03-01

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!