Lideta Hälsovård är ett vårdbolag med verksamhet inom mödrahälsovård, primärvård och företagshälsovård i Stockholm och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambition att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Vi finns på 20 geografiska platser och har idag cirka 140,000 patienter. I Lideta Hälsovård ingår också vårdkoncernen Mama Mia.

Mama Mia är idag Skandinaviens enskilt största privata kvinno- och barnhälsomottagning. Mama Mia erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa vårdtjänster inom öppenvård för alla människor i alla åldrar.

Lideta växer både genom förvärv av enskilda vårdenheter samt genom en kontinuerlig utökning av verksamheten på respektive ort. De sista åren har företaget också investerat mycket i olika digitala initiativ med målet att ge öka tillgängligheten för Lidetas patienter.

Mama Mia Väla söker barnmorska

Helsingborg
Sista ansökningsdag 2019-03-31

Är du barnmorska med erfarenhet från mödravård? Känner du igen dig i Mama Mias värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent? Har du stort kundfokus, är flexibel, självgående och prestigelös?

Mama Mia Väla växer och vi behöver nu förstärka vårt team med ytterligare en barnmorska. Vill du bli vår nya kollega och vara med och utveckla vår fantastiska mottagning?

Dina arbetsuppgifter:
På Mama Mia Väla kommer du att arbeta i vårt barnmorsketeam där du arbetar väldigt självständigt med mödravård, preventivmedelsrådgivning och cellprovtagning. Du har möjlighet att själv styra ditt arbete och schema. 

Din profil:
Vi söker dig som gärna har erfarenhet från mödravård, preventivmedelsrådgivning och cellprovtagning. 

Som person är du engagerad, empatisk, självgående, prestigelös, flexibel och ansvarstagande gällande både ditt arbete, kunder och verksamheten. Då ditt arbete är väldigt självständigt måste du vara driven och van att själv strukturera ditt arbete. Samtidigt är det mycket viktigt att du har god samarbetsförmåga och arbetar för ditt team, mottagningen och Mama Mia.

Anställning:
Tillsvidareanställning på 75% enligt överenskommelse. Tillträde enligt överenskommelse. Sex månaders provanställning. Mama Mia har kollektivavtal via Vårdföretagarna.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta verksamhetschef för Mama Mia Skåne barnmorskemottagningar, Sofie Andrésen, sofie.andresen@mamamia,se alt  HR-ansvarig Kamilla Hagel, kamilla.hagel@mamamia.se.  

Välkommen in med din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande.
Kontakt
Arbetsgivare Mama Mia
Arbetsort Helsingborg
Kontaktperson Kamilla Hagel, kamilla.hagel@mamamia.se
Villkor
Yrkestitel Barnmorska
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Deltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-03-31
Publiceringsdatum 2019-02-24

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!