GRANIT grundades 1996 kring ett köksbord av Anett Jorméus och Susanne Liljenberg. Deras affärsidé var att skapa ett livsstilskoncept som förenklade i vardagen. Smarta och funktionella produkter för hela hemmet i naturliga färger och material med inspiration från naturen. Den första butiken öppnades på Götgatan 31 på Södermalm i Stockholm.

Vår affärsidé kvarstår och idag har GRANIT vuxit och finns på fem marknader med över 35 butiker i; Sverige, Norge, Finland, Tyskland och via franchise i Sydkorea. Genom granit.com levererar vi till hela EU.

GRANIT är företaget som värdesätter miljö- och hållbarhet. Vårt mål och fokus är att kunna erbjuda hållbarhet för människor, miljö, producent och konsument. Det är detta vi ständigt strävar efter genom alla led. Dessutom älskar vi tidlös svensk design med funktionalitet.

Sedan 2008 är GRANIT en del av Bergendahls-koncernen. Butikerna drivs och ägs till 100% av Granit.

Granit söker Quality Assurance/Q&A Specialist

Stockholm
Sista ansökningsdag 2019-04-08

Till inköpsavdelningen söker vi nu en Q&A som kan anta en bred roll inom kvalitetssäkring och utveckling av såväl projekt som löpande produktion. Vi letar efter dig med teknisk utbildning på högskolenivå alternativt tekniskt gymnasieutbildning. Du har en flerårig bakgrund av kvalitetsarbete inom inköp med dokumenterad erfarenhet. Flytande engelska i tal och skrift är ett krav.

Som person är du van att arbeta självständigt och kunna planera din tid. Vidare är du noggrann, strukturerad, flexibel och har lätt för att samarbeta med andra människor. Du är även en problemlösare som trivs i fartfyllt tempo. Med din kommunikativa förmåga har du lätt för att skapa och upprätthålla goda relationer med både kunder och leverantörer, såväl som interna kontakter. I din roll agerar du även kunskapsstöd till inköpsavdelningen, vilket innebär nära samarbete med personalen samt vid tillfällen stödja våra leverantörer.

Du ingår även i vårt utvecklingsteam och arbetar med framtagning av nya produkter, processer och med produktvård.

Uppgifter och ansvarsområden

Du ska ansvara för den inbyggda kvaliteten av en produkt eller en process. Säkerställa att alla quality assurance (Q&A) verktygen är installerade i processerna. Underhålla och uppdatera existerande system både gällande produkt och leverantör.

Aktivt deltaga i projekt för nya produkter och säkra att kvaliteten byggs in i produkt och process från början både i det egna företaget och hos leverantören, och vid införandet av nya produkter är du den som ansvarar för säkerställandet av produktsäkerheten.

Du kommer att jobba tillsammans med produktchef och andra QC-funktioner för att lösa och förebygga aktuella problem i process eller produkt.

Vidare ska du:
  • Utbilda medarbetare i produkt- och processkvalitet 
  • Utveckla, presentera och följa nyckeltal 
  • Upprätthålla och utveckla kontakter med myndigheter och branschorganisationer, bla gällande ny lagstiftning och praxis Stödja driftens arbete med certifiering av produkter och leverantörer.
  • Leda problemlösningen då ett kundrelaterat eller internt identifierad kvalitetsproblem dykt upp från egna ansvarsområdet.
  • Kvalitetsprocesser – granskning, provtagningar, uppföljning och utvärdering av kvalitetsprocesser samt framtagande av åtgärder, instruktioner och rutiner.
  • Reklamationshantering – sammanställningar av reklamationer samt besvara frågor från konsumenter.
  • Avvikelserapportering – sammanställningar av avvikelser samt uppföljningar och åtgärdsprogram.

I denna rekrytering sammarbetar Granit med Retail Recruitment och ansvarig rekryterare . Tänk på att vi inte kan ta emot ansökninar via mail pga GDPR.

Välkommen med din ansökan via länken i denna annons, Intervjuer kommer att ske löpande
Kontakt
Arbetsgivare Retail Recruitment - Rekrytering chefer/specialister inom Retail/E-commerce/FMCG
Arbetsort Stockholm
Kontaktperson Mio Emanuelsson, Senior Executive Recruiter, Mio.emanuelsson@retailrecruitment.se, 0705084406
Villkor
Yrkestitel Quality Assurance Specialist -QA till Granit
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-04-08
Publiceringsdatum 2019-02-20

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!