Med över 130 butiker i olika format och ett växande antal butiker i stora tätorter i Norge, Sverige och Finland, är Plantagen det ledande varumärket för växter i Norden, med en årlig omsättning på över NOK 3,5 miljarder sedan 2013. Tack vare våra drygt 1000 engagerade medarbetare med en passion för växter, kan Plantagen erbjuda ett unikt utbud av växter och växtlösningar.

Plantagen Märsta söker Säljledare

Stockholm
Sista ansökningsdag 2019-03-31

Arbetsuppgifter

I rollen som säljansvarig har du som främsta uppgift att skapa ett framgångsrikt kundmöte och därigenom en stark ekonomisk tillväxt. Du arbeta aktivt med sälj - och kundupplevelsen, hjälper och är rådgivande till våra kunder och du driver försäljningen tillsammans med dina kollegor i butiken.

Du ansvarar för att visa Plantagens djupa och breda sortiment av växter och tillbehör genom ett kommersiellt och inspirerande sätt för att maximera och säkra lönsamheten (bruttovinst, svinn, fyllnadsgrad). I ditt arbete är du genomgående säljfokuserad och förstår vikten av ett gott kundmöte. Du inspirerar dina kollegor och ger dem förutsättningar för lyckade kundmöten genom att alltid ha kunden i fokus och arbeta enligt en hög servicegrad.

Du är en ledare som tillsammans med butikschef ansvarar för att leda driften där du brinner för försäljning och gillar att motivera och utveckla dina kollegor genom att vara en god förebild.

I ditt arbete ingår också kassaarbete, skötsel av växter, varupåfyllnad m.m.
Du har en ambition och målsättning att växa tillsammans med Plantagen och ser dig själv i rollen som en av våra framtida butikschefer.
Du rapporterar till butikschefen och vid dennes frånvaro är du butiksansvarig. Arbetstiderna är varierande, dag-, kväll- och helg.

Kvalifikationer
  • Vi letar efter dig som har tidigare framgångsrik erfarenhet av att leda och utveckla andra människor varav du har ett genuint intresse för medarbetare, kunder och försäljning.
  • Tidigare erfarenhet av likvärdig roll inom modern detaljhandel eller relevant utbildning
  • Du är trygg med att analysera nyckeltal och omsätta dessa i handling för att nå önskat resultat
  • Intresse och kunskap om växter är önskvärt
Personliga egenskaper
  • Du är en utåtriktad och social person och ditt glada humör sprider du till både kunder och medarbetare.
  • Du är handlingskraftig och ser till att saker blir gjorda enligt överenskommen tidsplan och coachar en hel organisation till att alltid sätta kunden i centrum och skapa affärsmöjligheter.
  • Som person präglas du av ett gediget intresse för försäljning, medarbetarna och kundbemötande.
  • Du har en entreprenörsanda och är tävlingsinriktad och säljfokuserad men samtidig också noggrann och strukturerad
  • Sist men inte minst så har du en inställning om att ingenting är omöjligt, bara lite olika svårt.
Vi erbjuder

Hos oss på Plantagen kan vi garantera att du får utmanande och varierande arbetsuppgifter i ett försäljningsdrivet bolag. Vi erbjuder marknadsmässig lön och övriga villkor och står du för viljan och förmågan så vill vi gärna satsa på dig!
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 30-32 timmar i veckan och omfattar arbete på både helger och kvällar.

Här får du möjligheten att arbeta på en social arbetsplats bland många trevliga kollegor. Tillsammans gör vi Plantagen bättre!
Stämmer denna beskrivning in på dig? I så fall är du kanske den vi letar efter!

I samband med denna rekrytering samarbetar Plantagen med Retail Staffing.Vi läser ansökningar och kallar till intervjuer löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.  Ansök därför redan idag!

Vi ser fram emot din ansökan.

Daniel Gustafsson

Rekryteringsansvarig

Kontakt
Arbetsgivare Retail staffing - Bemanning&Rekrytering inom Butik/E-commerce/Event/Pop-Up/Kundtjänst
Arbetsort Stockholm
Kontaktperson Daniel Gustafsson, Retail Store Recruiter, daniel.gustafsson@retailstaffing.se, 0739177959
Villkor
Yrkestitel Säljledare
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Deltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-03-31
Publiceringsdatum 2019-02-19

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!